BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringGaranti Faktoring’e ‘Altın Yıldızı’ ödülü----

Garanti Faktoring’e ‘Altın Yıldızı’ ödülü

Garanti Faktoring’e ‘Altın Yıldızı’ ödülü
10 Ekim 2013 - 10:29 www.finansgundem.com

Garanti Faktoring, Business Initiative Directions tarafından ‘Kalite Altın Yıldızı’ ödülüne layık görüldü

Garanti Faktoring, Business Initiative Directions (BID) tarafından uluslararası ‘Kalite Altın Yıldızı’ (International Star for Quality ) ödülüne değer bulundu. International Star for Quality ödülü, sektörlerinde kalite, teknoloji ve inovasyona verdikleri önemle liderlik eden şirket ve kurumları takdir ve teşvik etmek amacıyla her yıl veriliyor. Ödül için adaylar, QC100 Toplam Kalite Yönetim Modeli kriterlerine dayanarak değerlendiriliyor.

Garanti Faktoring , 178 ülkeden şirket liderlerinin sundukları önerilerin sonucunda, sözkonusu ödüle aday gösterildi.Garanti Factoring; uygulamalarında ve süreçlerinde kalite yönetimine ve inovasyona verdiği önem ile hem Türkiye'yi hem de “Garanti” grubunu başarıyla temsil ettiği için bu yılki  ödüle değer bulundu.

Ödül, BID Başkanı Jose E. Prieto tarafından geçtiğimiz hafta  Cenevre’de düzenlenen törenle Garanti Factoring Genel Müdür Yardımcıları İlkay Şahin ve Erkan Coplugil’e  takdim edildi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)