BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringGaranti Faktoring Kurumsal Yönetim'de----

Garanti Faktoring Kurumsal Yönetim'de

Garanti Faktoring Kurumsal Yönetim'de
06 Aralık 2012 - 15:14 www.finansgundem.com

Garanti Faktoring İMKB Kurumsal Yönetim Endeksi’ne girdi.

Garanti Faktoring,İMKB Kurumsal Yönetim Endeksi’ne dahil oldu.Şirketin,  Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme Notu 8.36 olarak belirlendi.
Garanti Faktoring Genel Müdürü Hulki Kara,konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada,kurumsal yönetim ilkelerinin şirket bünyesinde içselleştirilerek uygulanmasına büyük önem verdiklerini vurgularken, ‘Garanti Factoring, SPK ve BDDK tarafından kredi derecelendirme ve kurumsal yönetim uyum derecelendirmesi alanlarında lisanslandırılmış olan, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından "Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri"ne uyum düzeyinin tespiti ve uygulamalarına yönelik derecelendirilmiştir.Şirketimiz tarafından talep edilen derecelendirme çalışması sonucunda, 23.08.2012 - 23.08.2013 dönemi için Garanti Factoring’in Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme notu 8,36 olarak belirlenmiştir.’ Dedi.
Hulki Kara, elde edilen puanın; kurumsal yönetim ilkelerine uyumu temel felsefe olarak benimsediklerinin ve bu konuya verdikleri önemin bir göstergesi olduğunu, hedeflerinin takip eden derecelendirmelerde uyum notunu daha yukarı taşımak olduğunu kaydetti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)