BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringGaranti Factoring 'ihracatın en iyisi' seçildi----

Garanti Factoring 'ihracatın en iyisi' seçildi

Garanti Factoring 'ihracatın en iyisi' seçildi
09 Kasım 2016 - 10:34 www.finansgundem.com

Garanti Factoring, Factors Chain Internatinal (FCI)tarafından “Dünyanın En İyi İhracat Faktoring Şirketi” seçildi

Geçen sene de aynı ödüle değer bulunan Garanti Factoring,bu yıl oyların yüzde 100'ünü alarak bu alandaki başarısını uluslararası platformda ikinci kez tescillemiş oldu.

Garanti Factoring Genel Müdürü Hulki Kara,tüm dünyada 400’ün üzerinde faktoring şirketinin bağlı olduğu FCI'ın ,ödül değerlendirmesi yaparken hizmet kalitesi, muhabir ağı ve ihracat hacmi gibi kriterler üzerinden puanlama yaptığına dikkat çekerken, Garanti Factoring'in FCI tarihinde ilk kez tüm kriterler üzerinden yüzde 100 puan alan ilk şirket olduğunu söyledi. Bu ödülü almaktan çok büyük bir onur duyduklarını da sözlerine ekleyen Hulki Kara,Türk ihracatçısına tam destek vermeyi sürdüreceklerini kaydetti.

Garanti Factoring’in geniş muhabir ağı ve yapılandırılmış finansman kaynakları sayesinde her büyüklükteki firmaya hizmet verdiğini belirten Hulki Kara,'ihracatçılarımızın işlerini en güvenli şekilde ve en uygun maliyetle gerçekleştirebilmelerini sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Çok olumlu geri dönüşler de alıyoruz müşterilerimizden. İhracat faktoringi konusunda yurtdışı örnekleri de yakından takip edip,bu alandaki yenilikleri Türk ihracatcısına sunmak için yoğun mesai harcıyoruz' dedi.

ihracat faktoringi pazarını büyütmenin de öncelikli hedefleri arasında olduğunu söyleyen Kara, bu ürünü yeni müşterilerle tanıştırmak için Anadolu'yu karış karış gezdiklerini de kaydetti. Geçen yılı %40 civarında bir Pazar payıyla kapattıklarını belirten Kara,Türkiye'deki en yüksek hacme sahip şirket olmanın yanı sıra dünyada da bu hacimle ikinci sırada olduklarını sözlerine ekledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)