BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti Cep’ten SGK'lılara özel hizmet----

Garanti Cep’ten SGK'lılara özel hizmet

Garanti Cep’ten SGK'lılara özel hizmet
17 Aralık 2018 - 11:32 www.finansgundem.com

Garanti’nin yeni tamamlayıcı sağlık sigortası Kazançlı Sağlık ile SGK’lılar özel sağlık kuruluşlarında fark ücretini ödemiyor, modüler yapısı sayesinde poliçenin teminatlarını kendileri belirliyor.

Garanti Bankası, dijital bankacılık kanallarında müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, modüler tamamlayıcı sağlık sigortası olan Kazançlı Sağlık Sigortası hizmetini Garanti Cep üzerinden sunmaya başladı. Eureko Sigorta güvencesiyle Garanti Cep’ten Kazançlı Sağlık Sigortası yaptırmak isteyenler, istediği özelliği ekleyip çıkarabiliyor ve kapsamını dilediği gibi belirleyerek kendi sağlık sigortasını kendisi şekillendiriyor. SGK kapsamındaki Garanti müşterileri, Garanti Cep’in basit ve kolay anlaşılır tasarımı sayesinde, Kazançlı Sağlık Sigortası kapsamındaki teminat ve ek hizmetleri ihtiyacına göre seçerek Eureko Sigorta ve SGK ile anlaşmalı yüzlerce sağlık kurumunda, muayene, tahlil, ameliyat gibi durumlarda fark ödemeden hizmet alabiliyor. 

Kazançlı Sağlık Sigortası’ndan yararlanmak isteyenler poliçe kapsamlarına, yatarak tedaviye ek olarak, ihtiyaçlarına ve bütçelerine göre yılda dört ya da sekiz kez olmak üzere ayakta tedavi, check-up, limitsiz doğum ve 1.000 TL’lik hamilelik takibi de ekleyebiliyor. Kazançlı Sağlık Sigortası’na sahip Garanti müşterileri ayrıca anlaşmalı kurumlarda yılda bir kez, Kanser Destek Teminatı, Kanser İkinci Görüş Teminatı, Kontrol Mamografi ve PSA, Diş Bakımı ve Limitsiz Ambulans Hizmeti gibi özel hizmetlerden de hiçbir ücret ödemeden faydalanabiliyor. Sigorta hakkındaki detaylı bilgilere de garanti.com.tr üzerinden ulaşılabiliyor. 

Konuyla ilgili görüş bildiren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer; “Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ürün ve hizmetlere daha kolay ulaşmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Garanti Cep üzerinden sunduğumuz ürün ve hizmetlere her geçen gün yenilerini eklemekten mutluyuz. Kazançlı Kasko, Yurt Dışı Seyahat Sağlık ve Zorunlu Trafik Sigortası’nın ardından, şimdi de Kazançlı Sağlık Sigortası hizmetini Garanti Cep üzerinden vermeye başladık. Basit ve kolay anlaşılır ekran tasarımıyla hızlı biçimde dijital satın alma deneyimi sunduğumuz yeni hizmetimizle; müşterilerimiz kendi sağlık sigortalarını kendileri diledikleri gibi yapabilecek, avantajlı hizmetlerden yararlanabilecek.” diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)