BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti bu ödülü alan ilk Türk bankası----

Garanti bu ödülü alan ilk Türk bankası

Garanti bu ödülü alan ilk Türk bankası
18 Nisan 2013 - 12:47 www.finansgundem.com

Garanti, Orta ve Doğu Avrupa’nın en iyi proje finansmanı kuruluşu seçildi

Garanti Bankası, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’nın önde gelen finans dergilerinden EMEA Finance tarafından “Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Proje Finansmanı Kuruluşu” (Best Project Finance House in Central and Eastern Europe) ödülüne layık görüldü. Böylece Garanti, bu ödülü alan ilk Türk bankası oldu. Aynı ödülü, önceki yıllarda uluslararası alanda faaliyet gösteren Avrupa bankaları kazanmıştı.
Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, “Garanti Bankası olarak, Türkiye ekonomisinin sürdürülebilir büyümesi için hayati önem taşıyan projelerin finansmanında uzun süredir aktif rol alıyoruz. Yıllar önce, Türkiye’de ilk defa oluşturduğumuz proje finansmanı birimimizle, bugün artık sektör lideri konumundayız. Sağladığımız kredilerin bilançomuzdaki toplam büyüklüğü 11 milyar dolara, bugüne kadar sağladığımız toplam kredi büyüklüğü ise 20 milyar dolara ulaştı. Bu titiz çalışmalarımız sonucunda, Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Proje Finansmanı Kuruluşu ödülüne, global ölçekteki bankaların arasından sıyrılarak layık görülmek gurur verici. Başarımızı, bu alanda elde ettiğimiz tecrübe ve teknik bilgi birikimine, detaylı değerlendirme süreçlerimize ve projelere özgü, çevreye duyarlı, uluslararası standartlarda yapılandırılmış ürün ve hizmet çeşitliliğimize borçluyuz. Önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek ve ülkemiz için kritik önem taşıyan altyapı ve enerji projelerine de, bu alandaki öncü kimliğimizle destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.
Ödül töreninde konuşan EMEA Finance Dergisi Editörü Tim Burke ise “Garanti Bankası, bugüne kadar gösterdiği performansla rakiplerini geride bırakarak, hem Türkiye’de hem de uluslararası arenada, proje finansmanı alanında ne kadar tecrübeli olduğunu gösterdi. EMEA Finance olarak, son beş yılda Türkiye ekonomisinin gösterdiği büyüme ve Türk sermaye piyasalarındaki gelişmeye özellikle dikkat çekmek istiyoruz. Bu başarının arkasındaki öncü finans kuruluşlarından birine bu ödülü vermekten büyük bir heyecan duyuyoruz.” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)