BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti BBVA’ya dijital bankacılıkta 'en iyi' ödülleri----

Garanti BBVA’ya dijital bankacılıkta 'en iyi' ödülleri

Garanti BBVA’ya dijital bankacılıkta 'en iyi' ödülleri
05 Ocak 2021 - 11:42 www.finansgundem.com

Garanti BBVA bir kez daha "Türkiye’nin En İyi Dijital Bankası" ve "Türkiye’nin En İyi Mobil Bankacılık Uygulaması" seçildi.

Türkiye’de dijital bankacılık alanındaki ürün ve hizmetleriyle fark yaratan Garanti BBVA, dünyanın saygın iş ve finans dergilerinden World Finance tarafından verilen Dijital Bankacılık Ödülleri 2020 kapsamında 2 ödüle layık görüldü. Üst üste 4. kez ‘Türkiye’nin En İyi Dijital Bankası’ ve ‘Türkiye’nin En İyi Mobil Bankacılık Uygulaması’ ödülünü kazandı. Dijital kanallarının gücü, geliştirdiği yenilikçi hizmet ve uygulamalarıyla müşterilerinin hayatına değer katan Garanti BBVA, World Finance’ten kazandığı 2 ödülle dijital bankacılıktaki başarısını bir kez daha kanıtladı.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu, “Garanti BBVA olarak, World Finance tarafından 4 yıldır üst üste ‘Türkiye’nin En İyi Dijital Bankası’ ve ‘Türkiye’nin En İyi Mobil Bankacılık Uygulaması’ ödülüne layık görülmekten son derece mutluyuz. Dijitalleşme yolculuğumuzda, müşterilerimize en iyi deneyimi sunmak için yaptığımız çalışmaların ödüllendirilmesi bizim için çok değerli... Bugün mobil uygulamamızı aktif olarak kullanan yaklaşık 9 milyon müşterimiz var. Hedefimiz ise buradaki işlem çeşitliliğini en üst seviyeye çıkarmak ve bunu yaparken de kolay, yalın ve güvenli bir deneyim tasarlamak. Çok yakın zamanda müşteri olma sürecini de tamamen dijitalleştirerek uçtan uca dijital bir deneyim ile sunacağız. Garanti BBVA Mobil’i müşteri deneyiminin merkezi haline getirerek, hayat kolaylaştıran hizmetlerimize devam edeceğiz. Kazandığımız her yeni ödül de bu alanda bizi daha iyisini yapmak için motive ediyor.” dedi.

Ödeme sistemlerinde devrim gibi karar

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Arif İskenderoğlu06 Ocak 2021 23:32

    Artık para vermekten vaz geçseler şu  dergiye ,Türk bankaları.  Akbank'ta  -bu dergiden - bilmem ne ödülünü alan ilk türk bankası. Denizbank keza . Hem dijitalleşme bu kadar övünülecek bir şey değil daha halen Türk bankalarını topluyorsunuz ki geyik bir ifade değil , ICBC'nin herhalde % 20'si etmiyor. o yüzden bu kadar zengin olmadıkları için üst yönetim hariç, Hackerlar saldırmıyor. Saldırıyor diye arada sırada el altından personelleri vasıtası ile piyasaya bilgi veriyorlar. ABD'nin en güçlü en zengin bankalarına saldırdılar  ve iyi paralar kopardılar, yani bu kadar dijital olmak saldırıya açaık olmak demektir. yani Citibank, JP Morgan, Bank of Amerika dijitale bu kadar yatırım yapmayı bilmiyorlar mı?  :o)  :o)