BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGaranti BBVA'nın güz konserleri devam ediyor----

Garanti BBVA'nın güz konserleri devam ediyor

Garanti BBVA'nın güz konserleri devam ediyor
25 Eylül 2019 - 16:29 www.finansgundem.com

Garanti BBVA güz konserleri ekim ayında da caz dünyasının önemli isimlerini ağırlayacak.

Garanti BBVA Güz Konserleri kapsamında ekim ayının ilk konuğu, gitarist ve söz yazarı Louisa Roach önderliğindeki Liverpool çıkışlı She Drew The Gun olacak.Grup 4 Ekim’de Babylon’da sahne alacak. 

Multi-enstrüman uzmanı 10 yıldan fazla bir süredir cazın elitleriyle sahne alan, altı kez Grammy ödülüne layık görülen bariton saksofonun yıldızı Gary Smulyan’a, caz saksafonuyla John Coltrane’den etkilenmiş, ancak biraz daha yumuşak bir tonda olan tenor saksofoncu Ralph Moore eşlik edecek. İkili 7-8 Ekim tarihlerinde Nardis Jazz Club’ta müzikseverlerle bir araya gelecek.

Bloodgroup’la müzik hayatına başlayıp Ólafur Arnalds'la yan yana gelen ve Kiasmos'la devam eden minimal tekno yolculuğunu, ilk solo albümü Vin ile taçlandıran Janus Rasmussen 26 Ekim’de Salon İKSV’nin konuğu olacak. 

She Drew The Gun
4 Ekim Cuma / Babylon
 
Gitarist ve şarkı yazarı Louisa Roach önderliğindeki Liverpool çıkışlı grup She Drew The Gun, 2016 yılında “Glastonbury Festival Emerging Talent Competition” da birinci olduktan sonra ismini duyurmaya başladı. Aynı sene içerisinde çıkış albümleri “Memories Of Another Future”ı yayımladı. 2018’in sonunda yayımladıkları, övgü toplayan son albümleri “Revolution Of Mind”; özgürleşme, direniş, içinde yaşanılan sistemlerin ve kişinin kendi düşüncelerinin sorgulanışı gibi temaları ele alıyor. Günümüzü, geçmişi, geleceği, birlikteliğin gücünü ve barış, sanat ve sevgi dolu bir direniş pratiğini düşünmeye davet eden albümün prodüktörlüğünü The Coral’dan Jame Skelly üstlendi. 
Etkinlik Saati: 22:30

Gary Smulyan & Ralph Moore Band
7 Ekim Pazartesi - 8 Ekim Salı / Nardis
 
New Yorklu bariton saksafoncu Gary Smulyan, multi-enstrümantalist müzik kariyerine Long Island'da genç yaşlarında saksafon öğrenerek başladı. 6 Grammy ödüllü Smulyan’a olağanüstü müzisyenliĞİ için Lenny Johnson Anma Ödülü’ne layık görülen caz saksafoncu Ralph Moore eşlik edecek.
Etkinlik Saati: 21:30

Janus Rasmussen
26 Ekim Cumartesi / Salon İKSV
 
2013’te hikayesine ara veren İzlandalı elektro-pop grubu Bloodgroup’un üyelerinden Janus Rasmussen. Gruptan ayrılıp solo kariyerine yöneldi. Yetenekli prodüktör, Bloodgroup’la başlayıp Ólafur Arnalds'la yan yana geldiği Kiasmos'la devam eden minimal tekno yolculuğunda, ilk solo albümü Vin’le çok özel bir limana demir atıyor. Sesler aracılığıyla yepyeni dünyalar keşfetmemizi sağlayan prodüktörün ustalık eseri diyebileceğimiz ilk solo albümü Vin, 2019’un Mart ayında Ki Records etiketiyle yayımlandı.
Etkinlik Saati: 22:30

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)