BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti BBVA’nın finansman sağladığı üç enerji projesi IJ Global tarafından ödül kazandı ----

Garanti BBVA’nın finansman sağladığı üç enerji projesi IJ Global tarafından ödül kazandı

Garanti BBVA’nın finansman sağladığı üç enerji projesi  IJ Global tarafından ödül kazandı
30 Mart 2022 - 14:30 www.finansgundem.com

Garanti BBVA Yatırım Bankacılığı ve Finansman Direktörü Hatem: Garanti BBVA olarak, ülkemizin önemli projelerine finansman sağlamayı önceliklerimiz arasında görüyoruz. IJ Global’den 3 farklı kategoride ödül almaktan mutluyuz.

Garanti BBVA, dünyanın önde gelen Proje ve Altyapı Finansmanı dergilerinden IJ Global tarafından finansman sağladığı üç projeyle ödüle layık görüldü. Bankanın finansmanında yer aldığı Star Rafineri projesi, Avrupa’da Yılın Petrol ve Gaz Projesi kategorisinde, 853 MW Kapasiteli İç Anadolu Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali projesi, Avrupa’da Yılın En İyi Enerji Yeniden Yapılandırma Projesi kategorisinde ve Kalyon – YEKA Karapınar Güneş Enerjisi Santrali Projesi ise Yılın İhracat Finansmanı Anlaşması kategorisinde ödül kazandı.

Ödüllerle ilgili bilgi veren Garanti BBVA Yatırım Bankacılığı ve Finansman Direktörü Emre Hatem, “Garanti BBVA olarak, ülkemizin önemli projelerine finansman sağlamayı önceliklerimiz arasında görüyoruz. Enerji, yeniden yapılandırma ve altyapı gibi liderliğini üstlendiğimiz veya parçası olduğumuz proje finansmanı işlemleriyle dünyanın önde gelen proje ve altyapı finansmanı dergilerinden olan IJ Global’den 3 farklı kategoride ödül almaktan mutluyuz. Bu yıl ayrıca Türkiye’den en çok ödül alan banka olma başarısını göstermekten de gurur duyuyoruz. Ülkemizin büyümesinde pay sahibi olan önemli projelere uzun yıllardır destek verirken; bu alandaki yetkinlik ve güvenilirliğimizin gücüyle ülkemizin kalkınmasına ve ekonomimizin sürdürülebilirliğine katkı yapan projelerin finansmanında lider ve öncü banka olarak yer almaya devam edeceğiz.” dedi.

Garanti BBVA ve TURMEPA Marmara Denizi’nden 3 ayda 10 ton atık topladı

Garanti BBVA, yedinci kez 'Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi'nde

Garanti BBVA Tedarikçi Portalı ile tüm tedarikçilerini dijital dünyanın kolaylıklarıyla buluşturuyor

Garanti BBVA, 'SWIFT Gelen Takip Raporu' hizmetini İnternet Bankacılığı'ndan sunmaya başladı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)