BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti BBVA'dan tahsili geçmiş alacak satışı----

Garanti BBVA'dan tahsili geçmiş alacak satışı

Garanti BBVA'dan tahsili geçmiş alacak satışı
13 Aralık 2022 - 11:38 www.finansgundem.com

Garanti BBVA'dan KAP'a, farklı tarihler itibarı ile tahsili geçmiş alacak portföyünün Gelecek Varlık Yönetim ve Dünya Varlık Yönetim şirketlerine satıldığı açıklaması yapıldı.

Garanti BBVA’dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada bankanın tahsili geçmiş alacak portföyünün Gelecek Varlık Yönetim ve Dünya Varlık Yönetim şirketlerine satıldığı belirtildi.

Bankadan yapılan KAP açıklamasında bankanın takipteki krediler portföyünde yer alan, 11-12 Ekim 2022 tarihleri itibarı ile toplam ana para bikayesi 516 milyon 167 bin 413,02 TL olan; kredi kartı, destek kredisi, çek hesabı, taksitli kredi, kredili mevduat hesabı alacakları ile bunlara bağlı masraf hesabı ve diğer alacak türündeki tahsili gecikmiş alacakalrı faizleri ile birlikte 142 milyon 850 bin TL karşılığında Gelecek Varlık Yönetim’e satışının gerçekleştirildiği kaydedildi.

Öte yandan 13 Ekim 2022 tarihi itibarı ile anapara bakiyesi 174 milyon 362 bin 100,40 TL olan ticari kredi, taksitli kredi, kredi kartı, destek kredisi, çek hesapları, kredili mevduat ile bunlara bağlı masraf hesabı ve diğer alacak türündeki tahsili gecikmiş alacakların faizleri ile birlikte 21 milyon 151 bin TL’ye Dünya Varlık Yönetim şirketine satıldığı açıklandı.

Asya Kalkınma Bankası'ndan Pakistan'a sel kredisi

 

İngiliz bankacılığında 30 yılın en köklü değişikliği

 

Dünya Bankası'ndan Gambiya'ya 20 milyon dolarlık hibe paketi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)