BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti BBVA’dan podcast serisine büyük destek----

Garanti BBVA’dan podcast serisine büyük destek

Garanti BBVA’dan podcast serisine büyük destek
20 Ekim 2020 - 16:45 www.finansgundem.com

Garanti BBVA ve Kodluyoruz, teknoloji konulu Alchemist podcast serisini hayata geçiriyor.

Garanti BBVA, Kodluyoruz ile işbirliği yaparak 15 bölümden oluşacak teknoloji ve yapay zeka konulu podcast serisine sponsor oldu. 19 Ekim’de tanıtım bölümü ve 21 Ekim’de ilk bölümüyle yayına başlayacak Alchemist isimli podcast serisi yapay zeka alanında dünya çapında tanınan Kodluyoruz Yapay Zekâ Danışma Kurulu üyelerinin başarı hikayelerini yapay zeka ve kodlama alanında çalışmaya hevesli, teknolojiye meraklı, yeniliklere açık ve kendisini geliştirmek isteyen dinleyicilerle buluşturacak.

Her bölümü 35-45 dakikalık bir yayın şeklinde hazırlanacak podcast serisinde konuk konuşmacıların uzmanlaştıkları alanda nasıl çalışmaya başladıkları, ülke sınırlarını aşan başarılarının ardında yatan motivasyonu ve yapay zekâ alanında başarılı bir araştırmacı, girişimci ve akademisyen olmanın yolları paylaşılacak.

Garanti BBVA Teknoloji’den de uzmanların konuk olacağı podcast serisinde yapay zekâ alanındaki dünya gelişmeleri, Kodluyoruz Yapay Zekâ Danışma Kurulu üyeleri gözünden aktarılacak ve bu trendlerin Türkiye yansımaları, Türkiye’deki yazılımcıların bu yaklaşan değişime nasıl ayak uyduracağı ele alınacak.

Kodluyoruz Yapay Zeka Danışma Kurulu üyeleri ve konuşmacılar hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için tıklayınız.

Kanada Merkez Bankası dijital para uzmanı arıyor

Dünya Bankası'ndan ortak dijital pazar önerisi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)