BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti BBVA’dan müşterilerine yeni bir kolaylık----

Garanti BBVA’dan müşterilerine yeni bir kolaylık

Garanti BBVA’dan müşterilerine yeni bir kolaylık
13 Nisan 2020 - 12:41 www.finansgundem.com

Garanti BBVA, Letsign platformu ile entegre olarak müşterilerine banka talimatlarını online ortamda iletebilmelerini sağlıyor.

Evden çalışmanın arttığı ve sosyal izolasyonun genişlediği pandemi günleri, diğer sektörleri olduğu gibi bankacılık sektörünü de etkiledi. Müşterilerinin ve çalışanlarının sağlığını ön planda tutan bankalar, işlerin aksamaması için çeşitli tedbirler almaya başladı. Bunlardan biri de işlemlerin dijital kanallardan yapılması. Bankacılık işlemlerinin şubeye gitmeden güvenli ve hızlı bir şeklide yapılmasını sağlayan elektronik ve mobil imza, evde geçen günlerin kurtarıcısı oldu.

MÜŞTERİLER EVDEN ÇIKMADAN İŞLEM YAPACAK

Garanti BBVA, elektronik sertifika ve mobil imza hizmet sağlayıcısı E-GÜVEN ile işbirliği yaparak müşterilerine yeni bir dijital kanal daha açıyor. İşbirliği kapsamında, Garanti BBVA, müşterilerine karşılıklı imza veya onay gerektiren dokümanların tek bir dijital platform üzerinden paylaşılmasını, dağıtılmasını sağlayan Letsign platformunun sağladığı kolaylıkları sunuyor. Garanti BBVA müşterileri, herhangi bir ek entegrasyona gerek olmadan bu çözümden faydalanabiliyor.

BDDK Başkanı Akben: Bankaları takibe aldık

BANKA TALİMATLARI, SÖZLEŞME VE TÜM ONAYLAR UZAKTAN İMZALANACAK

Web üzerinden Letsign’a yapılacak üyelikle e-imza ve mobil imzayla imzalanacak banka talimatları Garanti BBVA’ya iletilebilecek. İmzalama platformu Letsign ile banka ödeme talimatları, sözleşmeler ve onay formları da imzalanabiliyor.

E-İMZA İLE HAYAT DAHA KOLAY

Şirketlerin olduğu kadar, çalışanların da hayatlarını kolaylaştırdıklarını belirten E-GÜVEN Genel Müdürü Can Orhun, “Türkiye’de bankacılık sektörü, teknolojinin sağladığı olanaklardan en iyi yararlanan kurumların başında geliyor. Yaptığımız işbirliğiyle Garanti BBVA müşterileri; Banka talimatlarını, sözleşmeleri ve onay süreçlerini online ortamda bankalarına iletebilecek”bilgisini verdi.

Kovid 19: Geleneksel bankacılığın sonu

Vakıfbank GM Üstünsalih: En sert kışlardan sonra baharın geleceğine inandık

FED kararları spekülatörlere yaradı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)