BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti BBVA’dan ihtiyaçlar için hızlı Yeni Yıl Kredisi----

Garanti BBVA’dan ihtiyaçlar için hızlı Yeni Yıl Kredisi

Garanti BBVA’dan ihtiyaçlar için hızlı Yeni Yıl Kredisi
16 Aralık 2020 - 12:15 www.finansgundem.com

Garanti BBVA, uygun faiz oranları ve 36 aya kadar vadelerle Yeni Yıl Kredisi fırsatı sunuyor.

Garanti BBVA, yeni yıla girerken müşterilerinin artan ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmesi adına, uygun faiz oranları ve 36 aya kadar vadelerle Yeni Yıl Kredisi fırsatı sunuyor. Müşteriler bu fırsattan faydalanabilmek için başvurularını Garanti BBVA mobil ve internet, şubeler ve 444 0 335 Anında Kredi Hattı üzerinden yapabiliyorlar. Garanti BBVA ayrıca, hayata geçirdiği Hızlı Kredi özelliği sayesinde, müşterilerin yalnızca TC kimlik numaraları ile garantibbva.com.tr üzerinden kredi limitlerini öğrenmesine imkân tanıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, “Müşterilerimizin içinde bulunduğumuz pandemi döneminde erteledikleri ya da kış mevsimiyle birlikte artan ihtiyaçlarını uygun faiz oranları ve geniş vade seçenekleriyle kolayca karşılayabilmesi adına Yeni Yıl Kredisi kampanyasını başlattık. Sağlık tedbirleri kapsamında müşterilerimiz, şubelerimize ek olarak Garanti BBVA Mobil, İnternet ve Anında Kredi Hattı 444 0 335’ten kredi başvurularını tamamlayabiliyor. Yeni geliştirdiğimiz Hızlı Kredi özelliği sayesinde ise garantibbva.com.tr’den yalnızca TC Kimlik numaraları ile saniyeler içinde kredi limitini öğrenebiliyor, limitinden ihtiyaç duyduğu kadarını anında kullanabiliyor. Üstelik bu özellikten sadece Garanti BBVA müşterileri değil herkes yararlanabiliyor ve bu sayede ‘Ne kadar kredi kullanabilirim?’ sorusuna çok kısa bir süre içinde cevap bulabiliyorlar. Hızlı krediyle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaktan mutluluk duyuyoruz.” diye konuştu.

Bankalar için temettü yasağı kalktı

3 banka hakkında kara para soruşturması

Londra finans merkezi olma özelliğini kaybedecek

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)