BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti BBVA’dan bayram ettiren kredi----

Garanti BBVA’dan bayram ettiren kredi

Garanti BBVA’dan bayram ettiren kredi
27 Nisan 2021 - 15:21 www.finansgundem.com

Garanti BBVA, Ramazan Bayramı öncesi artan ihtiyaçların hızlı ve kolayca karşılanabilmesi amacıyla, Bayram Kredisi kampanyası başlattı.

Garanti BBVA müşterileri, ihtiyaçların daha da arttığı bu dönemde kredi işlemlerini şubeye gitmeden 444 0 335 Anında Kredi Hattı ve dijital bankacılık kanalları üzerinden gerçekleştirebiliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler; Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet, 444 0 335 Garanti BBVA Anında Kredi Hattı ve Garanti BBVA Şubelerinden kolayca kredi başvurusunda bulunabiliyor.

Bayram kredisi hakkında bilgi veren Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, “Korona virüs salgınının hepimizi etkilemeye devam ettiği bu günlerde tüm müşterilerimizin artan ihtiyaçlarında yanında olmayı önemsiyoruz. Salgından kaynaklı olarak evden çıkmadan dijital kanallar üzerinden işlem yapmak isteyen tüketiciler tüm ihtiyaçlarına hızlı ve kolay şekilde ulaşmak istiyor. Garanti BBVA olarak, bu beklentiden yola çıkarak yaklaşan Ramazan Bayramı sebebiyle müşterilerimizin ihtiyaçlarına şubeye gitmeye gerek kalmadan evlerinin konforunda çözüm sağlamaya devam ediyoruz. Kredi başvurusu yapmak ve onaylanan kredisini hesabına aktarmak isteyen müşterilerimize Anında Kredi Hattımızdan ve dijital bankacılık kanallarımızdan güvenli hızlı ve kolayca yardımcı oluyoruz. Böylece müşterilerimiz ve çalışanlarımızın sağlıklarının korunmasına da destek oluyoruz. Garanti BBVA olarak bu olağanüstü günlerde müşterilerimizin her türlü ihtiyacına destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)