BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti BBVA “Yeni Yıl” kredisiyle birlikte geliyor!----

Garanti BBVA “Yeni Yıl” kredisiyle birlikte geliyor!

Garanti BBVA “Yeni Yıl” kredisiyle birlikte geliyor!
17 Aralık 2019 - 12:23 www.finansgundem.com

Garanti BBVA, yılın son günlerinde bütün ihtiyaçlara yönelik yeni yıl kredisi imkanı

Garanti BBVA, yılın son günlerinde küçük büyük fark etmeden bütün ihtiyaçlara yönelik cazip fırsatlarla Yeni Yıl Kredisi sunuyor. 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, çalışan, esnaf ve emekliler %0,99’dan başlayan faiz oranlarıyla 60 aya kadar vadeyle kredi kullanabilecek. Yeni Yıl Kredisi kullanmak isteyenler; Garanti BBVA şubelerinden, bankanın internet şubesinden, Garanti BBVA Mobil’den ve 444 0 335 Anında Kredi Hattı’ndan başvuruda bulunabiliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, “2020’yi karşılarken, çalışan, esnaf ve emekli tüm müşterilerimizin yeni yıla diledikleri gibi hazırlanabilmesi, artan ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için uygun faiz ve vadelerde, hızlı ve kolay bir şekilde alabilecekleri Yeni Yıl Kredisi’ni hazırladık. Kredi kullanmak isteyen müşterilerimiz Garanti BBVA mobil ve internetten başvuranlar, şubeye gitmeden hızlı ve kolayca başvuru yapabiliyor. Kredi tutarı anında müşterimizin hesabına yatırılıyor. Şubelerimize yapılan başvurularda ise sadece nüfus cüzdanı yeterli oluyor. Ayrıca 444 0 335 numaralı Anında Kredi Hattı’nı arayanlar, kredi başvurularını tek bir telefonla kolayca tamamlayabiliyor.” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)