BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti BBVA ve Minoto’dan önemli işbirliği!----

Garanti BBVA ve Minoto’dan önemli işbirliği!

Garanti BBVA ve Minoto’dan önemli işbirliği!
08 Kasım 2019 - 10:31 www.finansgundem.com

Garanti BBVA ile bir işbirliği gerçekleştiren Minoto, kullanıcılarına avantajlı faiz oranlarıyla krediye erişim imkanı sunuyor.

“Minimum efor, maksimum oto!” anlayışıyla yola çıkarak Türkiye’de bir ilke imza atan, bayiler tarafından satışa sunulan sıfır kilometre otomobillerin güncel fotoğraf ve bilgilerini, tüketicilerle buluşturan dijital pazar yeri Minoto, finansman ayağı için önemli bir işbirliğini hayata geçirdi. Garanti BBVA ile yürütülen işbirliği çerçevesinde Minoto kullanıcılarına özel avantajlı faiz oranlarıyla krediye erişim imkanı sunuluyor.

Türkiye’de hatta Avrupa’da bir ilke imza atarak sıfır araç satışını dijitale taşıyan Minoto, kullanıcılarına bayiye gitmeden tüm araçları site üzerinden inceleme ve karşılaştırma olanağı sağlıyor. Yaptığı incelemelerin ardından hangi aracı seçeceğine karar veren kullanıcılar, daha sonra istedikleri aracı bayiye giderek satın alabiliyor. Araçların satış sürecinin tamamen dijital ortamda tamamlanmasını hedefleyen Minoto, “tek tuşla” aracın müşterinin kapısına kadar gitmesine öncülük etmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda finansman ayağı için de Garanti BBVA ile işbirliğine imza atan Minoto, kullanıcılarına sistem üzerinden kredi yönlendirmesi yapıyor. Minoto, söz konusu işbirliğiyle otomobil kredisinin tamamen online platformlara taşınmasına öncülük etmeyi hedefliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)