BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti BBVA “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” seçildi----

Garanti BBVA “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” seçildi

Garanti BBVA “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” seçildi
01 Aralık 2021 - 13:00 www.finansgundem.com

Garanti BBVA, dünyanın önde gelen finans yayınlarından Global Finance bu yıl ilk kez gerçekleştirdiği KOBİ bankacılığı ödül programı kapsamında “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” seçildi.

Garanti BBVA, dünyanın önde gelen finans yayınlarından Global Finance bu yıl ilk kez gerçekleştirdiği KOBİ bankacılığı ödül programı kapsamında “Türkiye’nin En İyi KOBİ Bankası” seçildi. Global Finance, uzun yıllardır farklı segmentlerde yürüttüğü bankacılık ödül programlarına bu yıl ilk kez, pandemi nedeniyle bozulan ülke ekonomilerinin toparlanmasındaki ürün, hizmet ve desteklerinin öneminden ötürü KOBİ Bankacılığını dahil etti. Derginin dünya genelinde 8 bölge ve 66 ülkenin en iyi bankalarını belirlediği ödüllerin değerlendirmesi, 2020 - 2021 arasında pandeminin etkilerinin en yoğun yaşandığı bir yıllık süreci kapsadı. Değerlendirme bankalar tarafından bu segmente yönelik sunulan veriler, sağlanan destekler, ürün-hizmetlerin incelenmesi ve sektör profesyonelleri, yöneticiler ve teknoloji uzmanlarından alınan girdiler ile bağımsız araştırmalara dayanılarak yapıldı. Garanti BBVA bu ödülle, müşterilerine sağladığı finansal desteklerin yanında, uzun yıllardır sürdürdüğü finans dışı danışmanlık hizmetleriyle KOBİ bankacılığındaki uzmanlığını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Sibel Kaya, “Garanti BBVA olarak, ülkemizdeki şirketlerin %99’unu oluşturan KOBİ’lerin gelişimini önemsiyoruz. Çok uzun yıllara dayanan birikim ve uzmanlığımızla, yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle, finansman çözümlerimiz ve Finans dışı danışmanlık hizmetlerimizle her ölçekte işletmemizi destekliyoruz. Pandeminin birçok sektörü ekonomik olarak etkilediği bu süreçte de tüm gücümüzle KOBİ’lerimizin yanında olduk. Aynı zamanda hem işlerini kolaylaştıracak hem sürdürülebilirliklerini sağlayacak hem de yeni iş fırsatlarının kapılarını açacak çözümlerle katkı sunmaya çalışıyoruz. Dijitalleşmenin fazlasıyla gerekli ve önemli olduğu bu dönemde müşterilerimiz için birçok yeniliği hayata geçirdik. Kredi dahil birçok süreci, dijital kanallardan başlayıp sonlandırıyoruz. E-Fatura, E-imza ve QR ile Ödeme, ödeme sistemleri çözümleri gibi ürün ve hizmetlerimizle KOBİ’lerin dijitalleşme yolculuğunu kolaylaştırıyoruz. Tüm bu çalışmalarımızın uluslararası platformlarda da takip edilmesi, dikkat çekmesi, referans alınması bizi fazlasıyla sevindiriyor. Bu anlamda Global Finance gibi finans sektörünün köklü ve itibarlı bir yayını tarafından, özellikle bağımsız araştırmalar ve sektör profesyonellerinin değerlendirilmesi sonucunda, ilk defa gerçekleştirdikleri KOBİ Bankacılığı ödül programında Türkiye’nin en iyisi seçilmek bize ayrı bir mutluluk verdi. Ekonominin lokomotifi KOBİ’lerimiz için çalışmaya, yenilikçi çözümlerimizle sektörümüzde öncü olmaya devam edeceğiz” dedi.

Garanti BBVA, Iron Mountain iş birliğiyle veri yönetim stratejisini güçlendiriyor

Garanti BBVA'dan tüzel müşterilerine kolaylık

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)