BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti BBVA Partners’ın 2021 yılı ilk dönem girişimleri belli oldu----

Garanti BBVA Partners’ın 2021 yılı ilk dönem girişimleri belli oldu

Garanti BBVA Partners’ın 2021 yılı ilk dönem girişimleri belli oldu
26 Şubat 2021 - 11:10 www.finansgundem.com

Türkiye girişimcilik ekosistemine olan katkısıyla fark yaratan Garanti BBVA Partners’ın yeni dönem girişimleri belli oldu. Program, 2021’de de girişimcilerin sürdürülebilir büyüme ve strateji geliştirmesine destek olmaya devam ediyor.

Garanti BBVA, uzun yıllardır yürüttüğü ve stratejik olarak önceliklendirdiği girişimcilik çalışmaları ile etki yaratmaya devam ediyor. 2015 yılında başlayan Garanti BBVA Partners’ta bugüne kadar 60’dan fazla girişimciye katkı sağlanırken programa katılmaya hak kazanan girişimciler, işlerini geliştirmek ve sürdürülebilir kılmak için destek alma fırsatı yakalıyor. Program, işini yeni kuran, bu kapsamda cesarete ihtiyaç duyan ve yenilikçi fikirlerini anlatmak ve hayata geçirmek için gerekli yolları ve kaynakları arayan girişimcilere ihtiyaç duydukları ofis ve mentorluk ihtiyaçlarının yanı sıra eğitim imkanı da sunuyor.

Garanti BBVA Partners’ın 2021’de programdan yararlanacak yeni dönem girişimleri; Garanti BBVA Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Reha Emekli, Garanti BBVA Orta ve Büyük İşletme Bankacılığı Direktörü Mustafa Sağlık, Garanti BBVA Küçük İşletme Bankacılığı Direktörü Hakan Öger, Amazon Web Services Türkiye'de Startup ve VC Ekosistemi Ülke Yöneticisi Tunç Özgül, Poltio Kurucusu Ahmet Tosun, Mentors Network Turkey Kurucusu Mehmet Onarcan, Eurasia Invest Yönetici Ortağı Gökhan Alpman, Yuvako kurucu ortağı  // Mentors Network Turkey Altay Tınar, Fintech Time Dergisi Kurucusu ve Colendi Kurucu Ortağı Mihriban Ersin Tekmen, Garanti BBVA Teknoloji  Genel Müdür Yardımcısı Fatih Bektaşoğlu, BUBA Kurucu Ortak Cem Ener’den oluşan jüri komitesi tarafından seçildi.

Asgari uygulanabilir ürün ve hizmete sahip, üç yıldan kısa süredir faaliyet gösteren, ölçeklenebilir iş modeline sahip tüm girişimlerin başvurabildiği programdan yararlanmaya hak kazanan girişimler; Nesatilir.com, Missafir, Phishup, Massive Energy, UnoMoi ve AbilityPool oldu. Programa kabul edilen bu 6 girişim, programın sunduğu çok kapsamlı desteklerden faydalanma fırsatına sahip olacak.

Sibel Kaya: Girişimcilerimizin aldığı yatırım 20 milyon TL’nin üzerinde

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Sibel Kaya, “Garanti BBVA olarak, uzun yıllardır içinde bulunduğu toplumun sürdürülebilir geleceği için katkı sağlayan faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Stratejik olarak önceliklendirdiğimiz girişimcilik konusuna büyük bir önem veriyor ve bu konuyu uzun yıllardır bütünsel bir çerçevede sahipleniyoruz. Kadın girişimciliğinden sosyal girişimciliğe uzanan, girişimciliğe özel ürün ve hizmetlerle desteklediğimiz çok çeşitli platformlarda çalışmalara imza atıyoruz. Garanti BBVA Partners da yine aynı bakış açısıyla, ekonominin itici güçlerinden olan ve katma değer yaratan girişimcilere destek olduğumuz bir program. Bu programdan yararlanan girişimcilerimizin bugüne kadar aldığı yatırım 20 milyon TL’nin üzerinde. 2021 yılı için seçilen 6 girişimcimizi de tebrik ediyorum. Onlara destek olarak ekosistemin büyümesine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi. 

Garanti BBVA'dan 'Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı” alışveriş kredisi

Garanti BBVA bankacılıkta “yeni normale” hazır!

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)