BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti BBVA Partners Hızlandırma Programı 2022 girişimcilerini bekliyor----

Garanti BBVA Partners Hızlandırma Programı 2022 girişimcilerini bekliyor

Garanti BBVA Partners Hızlandırma Programı 2022 girişimcilerini bekliyor
14 Şubat 2022 - 16:45 www.finansgundem.com

Garanti BBVA tarafından hayata geçirilen Garanti BBVA Partners Hızlandırma Programı,14 Şubat–14 Mart tarihleri arasında kabul edeceği başvurularla yeni dönem girişimcilerini bekliyor.

Garanti BBVA tarafından hayata geçirilen ve Türkiye’deki girişimcilik ekosistemini destekleyen Garanti BBVA Partners Hızlandırma Programı,14 Şubat–14 Mart tarihleri arasında kabul edeceği başvurularla yeni dönem girişimcilerini bekliyor.

Yatırım çekme ve büyüme potansiyeli olan erken aşama girişimlerin desteklenmesini ve hızlandırılmasını amaçlayan Garanti BBVA Partners, 2022’de de farklı sektörlerden girişimcilerin sürdürülebilir büyümesine ve iş stratejileri geliştirmesine katkı sağlamaya devam ediyor.

Girişimcilik ekosisteminde asgari uygulanabilir ürün ve hizmete sahip, 3 yıldan kısa süredir faaliyet gösteren, ölçeklenebilir iş modeli olan tüm girişimler Garanti BBVA Partners Hızlandırma Programı’na başvurabiliyor. 14 Şubat tarihinden itibaren https://www.garantibbvapartners.com/ adresi üzerinden yapılabilecek başvurular 14 Mart tarihine kadar devam edecek.

Her ölçekten ve sektörden erken aşama girişimlere hız kazandırmak amacıyla 2015 yılında hayata geçirilen Garanti BBVA Partners çatısı altında bugüne kadar 50’den fazla girişimciye destek verildi. Programı başarıyla tamamlayan girişimler bugüne kadar 30 milyon TL den fazla yatırım aldı.

İhtiyaçlara göre özelleştirilmiş destekler ve programı tamamlayanlara 50 bin TL nakit katkı

Programa dahil olacak girişimler için; ofis alanı, mentörlük, eğitim, danışmanlık, pazarlama, PR, teknik ve altyapı destekleri, yatırıma hazırlama gibi destekler sunan Garanti BBVA Partners, bu yıl programı tamamlayan tüm girişimlere 50.000 TL nakit katkıda bulunacak. Sağlanan desteklerin özellikle de eğitim ve mentörlük desteklerinin her girişimin bulunduğu aşama ve öncelikli ihtiyaçlarına göre özelleştirilmesiyse programın en büyük farklarından biri olarak öne çıkıyor. Girişimlerden herhangi bir başvuru ücreti ya da hisse talebi olmayan programda, başvurular sonrasında jüri seçim sürecinden başarıyla geçen girişimler sağlanan desteklerden yararlanabilecek.

Garanti BBVA'dan ekonomiye 610 milyar lira destek

Garanti BBVA, 6. kez Bloomberg Cinsiyet Eşitliği Endeksi’nde

Garanti BBVA’nın uçuran kartı Shop&Fly 3 yılda 285 milyon TL değerinde mil kazandırdı

Garanti BBVA’dan CepPOS uygulamasında Türkiye’de bir yenilik daha

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)