BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti BBVA Momentum Sosyal Girişimcilik Programı başladı----

Garanti BBVA Momentum Sosyal Girişimcilik Programı başladı

Garanti BBVA Momentum Sosyal Girişimcilik Programı başladı
28 Haziran 2019 - 14:30 www.finansgundem.com

Türkiye’de bir finans kurumu tarafından yürütülen ilk sosyal girişimcilik programı olan Garanti BBVA Momentum’un, 2019’daki yeni dönemi 27 Haziran’da başladı.

Sürdürülebilir bir iş modeli ile toplumsal konulara çözümler üreten, faaliyet alanlarında yüksek sosyal etki yaratmak isteyen sosyal girişimcilere katkı sağlamayı amaçlayan Garanti BBVA Momentum Sosyal Girişimcilik Programı, iki yılda 15’in üzerinde sosyal girişimciye destek oldu. 

Program, bu yılki döneminde ise 10 sosyal girişimciye daha destek verecek. IE Business School'dan Program Yöneticisi Angel Vilchez katıldığı açılış etkinliğinde programa katılmaya hak kazanmış sosyal girişimciler konunun tüm detaylarıyla ilgili bilgilendirildiler. Etkinlikte ayrıca KUSIF Yönetici Direktörü Dr. Gonca Ongan’ın katılımıyla gerçekleşen oturumda girişimcilere sosyal etki stratejisinin ayrıntıları anlatıldı. 

İlk 3 sosyal girişimciye ödül

Tutumlu Anne, Mumo Wrap, Es Kariyer, Batır Gıda, Pulsec, Nemflora, Maide Mutfak, Sertifier, Twin Science&Robotics, Puduhepa ve Kız Kardeşleri adlı 10 sosyal girişim; Impact Hub Istanbul iş birliği ile yürütülen, işlerinin büyüme planlarını oluşturmalarına katkı sağlayacak online ve sınıf içi eğitimler, stratejik mentorluk desteği ve girişimciler, müşteriler ve yatırımcılardan oluşan networking faaliyetlerini içeren bir programa dahil olacaklar. 

Garanti BBVA Momentum Sosyal Girişimcilik Programı’nın yeni dönemdeki en büyük yeniliklerinden biri ise programı başarıyla tamamlayan ilk üç girişimciye nakit para ödülü verilecek. Bu kapsamda birinci 40.000 TL, ikinci 30.000 TL ve üçüncü de 20.000 TL tutarındaki ödülün sahibi olacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)