BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGaranti BBVA Feriye konserleri başlıyor----

Garanti BBVA Feriye konserleri başlıyor

Garanti BBVA Feriye konserleri başlıyor
15 Ağustos 2019 - 09:00 www.finansgundem.com

"Garanti BBVA Feriye Konserleri", 22 Ağustos'ta Tolga Böyük'ün performansıyla start alıyor.

Garanti BBVA ile Feriye'nin ortaklaşa düzenlediği "Garanti BBVA Feriye Konserleri", 22 Ağustos'ta Tolga Böyük'ün projesi olarak 2010'da kurulan "Islandman" adlı müzik grubunun performansı ile başlayacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, canlı performans olarak müzikseverlerle buluşacak konserler kapsamında 2017'de surf ve pop tarzındaki "II (Venus)" albümünü çıkaran "Palmiyeler" adlı müzik grubu, 23 Ağustos'ta sahne alacak.

Kaan Düzarat'ın 2014'te hayata geçirdiği plak dükkanı ve müzik stüdyosu Analog Kültür'de başlayarak, serbest doğaçlama birliği olarak deneyimler gerçekleştiren "Analog Kültür Experiment", Tolga Zafer ile birlikte 29 Ağustos'ta Feriye'ye konuk olacak.

Aralarında "Sonar Festival Barcelona", "Berlin CTM Festivali", "Tokyo Electronic Music of Arts Festival"in olduğu birçok yerli ve yabancı festivalde sahneye çıkan Başak Günak'ın kişisel müzik projesi "Ah! Kosmos", 1 Eylül'de dinleyicilerle buluşacak.

Ünlü Fransız caz sanatçısı Django Reinhardt ve Sidney Bechet'nin izinden giden akustik manouche caz grubu "Flapper Swing" ise 7 Eylül'de 1930'lu yılları hatırlatacak bir performans sergileyecek.

DJ dinletisinin de yapılacağı konserler ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)