BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti Bankası'ndan gençlere özel kart!----

Garanti Bankası'ndan gençlere özel kart!

Garanti Bankası'ndan gençlere özel kart!
11 Mart 2013 - 12:03 www.finansgundem.com

Garanti Bankası,''Bonus Genç'' kredi kartı ile gençlere ayrıcalıklar tanıyacak

Garanti Bankası, kolay başvurulabilen, yıllık kart ücreti olmayan, temassız ödeme özelliğine sahip ''Bonus Genç'' kredi kartını 18-25 yaş arası gençlerin hizmetine sunuyor.
Garanti Bankası'nın açıklamasına göre, ''Bonus Genç'' kart sahipleri, üye işyeri ağına sahip Bonus üye işyerlerinde bonus kazanımı ve taksit fırsatının yanı sıra, tüm harcamaları için taksit, ek taksit ve işlem erteleme imkanlarından bir SMS'le kolayca yararlanabilecekler.
Bonus Genç sahibi olmak için, ''GENC'' yazarak 3340'a göndermenin yeterli olduğu bildirilen açıklamaya göre, kart sahipleri, kartın temassız ödeme özelliği sayesinde, Trink logosunu gördükleri tüm noktalarda, 35 lira ve altındaki işlemlerini şifre ve imzaya gerek kalmadan gerçekleştirebiliyor.
Bonus'un ''Taksitli Nakit Avans'' hizmetiyle, tüm nakit ihtiyaçlarını anında karşılayıp taksitle ödeyebilen Bonus Genç kullanıcıları, diledikleri Bonus kampanyasına sadece bir kısa mesajla katılabiliyor.
Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Onur Genç, Türkiye'nin ilk çipli ve çok markalı kredi kartı platformu Bonus'la, her yaştan müşterilerin beklentilerine yanıt verdiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:
''Özellikli ürün ve hizmetler sunuyoruz. Bonus Genç ile ne istediğini bilen genç müşterilerimize çok daha dinamik bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Gençler, Bonus ayrıcalıkları ve kampanyalarından yararlanırken, Trink özelliğiyle bir dokunuşla ödeme yapabilecek. Türkiye'nin en kolay başvurulabilen kredi kartı Bonus Genç, çok yakın zamanda, kart ücreti ödemeden Bonus ayrıcalıklarıyla alışveriş keyfi yaşamak isteyen gençlerin tercihi olacak.''
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)