BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti Bankası'na ödül!----

Garanti Bankası'na ödül!

Garanti Bankası'na ödül!
08 Mart 2013 - 11:43 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, The New Economy tarafından, ''Kadının Güçlendirilmesi Kurumsal Liderlik Ödülü''ne layık görüldü

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, bankanın, Türkiye'de kadın girişimciliğin desteklenmesi amacıyla yürüttüğü çalışmalarıyla, The New Economy tarafından, ''Kadının Güçlendirilmesi Kurumsal Liderlik Ödülü''ne layık görüldü.
Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere konuya ilişkin değerlendirmesinde, Garanti Bankası olarak, desteklenen ve güçlenen kadın girişimciliğinin, yadsınamayacak ekonomik kalkınma, büyüme ve verimlilik artışının yanı sıra, işsizlik ve yoksulluğun azalmasına da katkıda bulunduğunu bildiklerini kaydetti. Bu anlayışla kadın girişimcilerine sundukları hizmetlerin, dünyada bu platformda yapılan işler arasında Türkiye'yi tek başına temsil ederek ödül kazanmasının kendilerini çok gururlandırdığını aktaran Karadere, ''Aldığımız ödül, uluslararası otoritelerin, uzmanlığımıza ve destek projelerindeki gücümüze gösterdiği takdiri bir kez daha ortaya koyuyor. Kadınlarımızın iş hayatında daha etkin yer almaları için, tüm olanaklarımızla kendilerini desteklemeye devam edeceğiz'' dedi.
Verilen bilgiye göre, Garanti Bankası dünyadan birçok firma ve bankanın, kadının güçlenmesine yönelik çalışmalarının değerlendirildiği yarışmada, Türkiye'den ödül alan tek kurum oldu. Ödül, Garanti Bankası'nın kadın girişimcilerin finansmana ulaşmasını kolaylaştıran ürün ve hizmetlerinin, kadın girişimcisi yarışması gibi cesaret aşılayan etkinliklerinin ve eğitim ihtiyacına cevap veren kadın girişimci buluşmaları gibi kapsamlı çalışmalarının, bir defa daha rol model olarak kabul gördüğünü ortaya koydu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)