BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti istihdamı 10'a katlayan merkezi güçlendirdi----

Garanti istihdamı 10'a katlayan merkezi güçlendirdi

Garanti istihdamı 10'a katlayan merkezi güçlendirdi
23 Ağustos 2017 - 17:59 www.finansgundem.com

Garanti Bankası Sivas'taki çağrı merkezinin kapasitesini artırdı

Garanti Bankası’nın Sivas’taki Çağrı Merkezi’nin Cumhuriyet Üniversitesi yerleşkesi içindeki yeni binası hizmete girdi. Garanti’nin, Sivas’ın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla 2008 yılında hayata geçirdiği ve çağrı merkezi hizmetinde önemli bir ağırlığa sahip Sivas Çağrı Merkezi, 6.000 m2’lik yeni binasında 600 kişiye istihdam imkânı sağlıyor. Cumhuriyet Üniversitesi Yerleşkesi içinde konumlanan komplekste, çalışanlar için spor salonundan hobi odalarına, sağlık ünitesinden kütüphaneye kadar, iş dışında sosyal aktivitelerini de gerçekleştirebilecekleri birçok alan bulunuyor. Garanti Bankası Alo Garanti Hattına gelen çağrıların % 65’i Sivas Lokasyonu tarafından karşılanırken, günde yaklaşık 45 bin Garanti müşterisinin telefonla ilettiği taleplerine Sivas’taki müşteri temsilcileri dinleyip çözüm üretiyor.

Açılış töreninde konuşan Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, “Çağrı merkezi, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı ilke edinen Garanti Bankası için ayrı bir önem taşıyor. Sivas lokasyonumuz da, çağrı merkezi hizmetimizde kapasitesiyle öne çıkıyor. 2008 yılında hizmete sunduğumuz bu merkez büyüyerek, bugün 600 kişiye istihdam yaratan bir kompleks haline geldi. Yaş ortalaması 25,8 olan ekibimizin %70’nin kadınlardan oluşması da, kadın istihdamına hassasiyetle yaklaşan bankamız için ayrı bir değer ifade ediyor. Çağrı merkezimizin, bankamıza, gençlerimize ve Sivas şehrine hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)