BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti Bankası o şubeyi nereye taşıyor?----

Garanti Bankası o şubeyi nereye taşıyor?

Garanti Bankası o şubeyi nereye taşıyor?
24 Ekim 2016 - 11:29 www.finansgundem.com

Para Dergisi, Bağdat Caddesi'nin en gösterişli binalarından birine sahip olan Garanti Bankası'nın bu şubesini bir binanın giriş katına taşıyacağını yazdı. Banka açıklamasında ise , "Kira sözleşmesi bitti.Yeni bina da öncekine eşdeğer" denildi.

Para Dergisi kulis haberinde Garanti Bankası'nın Bağdat Caddesi'ndeki gösterişli binasından taşınacağını yazdı. Haber şöyle:

"İstanbul'un en prestijli caddelerinden biri kuşkusuz Bağdat Caddesi. Burası bir yönüyle vitrin olarak kabul edilir. Birçok ünlü zincir cadde üzerinde mutlaka yer almaya çalışır. Lüks ve ulaşılabilir lüks yerli ve yabancı firmaların Bağdat caddesinde en az bir şubesi bulunur. Birçok marka, bu caddede bulunmayı 'prestij meselesi' saydığı için zararına bile olsa yerini alır. Ancak son dönemde caddede ciddi bir dönüşüm dikkat çekiyor. Tekstil ve ayakkabı başta olmak üzere bazı ünlü zincirler yerlerini gastronomi zincirlerine bırakmaya başladı.

Cadde hala çok hareketli, prestiji yüksek ve talep görüyor. Ancak caddede küçülenler arasında Garanti Bankası'nın da olması şaşırttı. Bağdat Caddesi'nin en gösterişli binalarından birine sahip olan Garanti'nin önümüzdeki günlerde bu binadan ayrılacağını duyduk. Halen Suadiye gibi caddenin en hareketli yerinde bulunan beş katlı şubenin bir binanın giriş katına taşınacağını duyduk. Yani bir diğer anlatımla Garanti Bankası, İstanbul'daki en prestijli binasını kapatıyormuş. Bu kararın arkasında bankanın yeni patronu olan İspanyol BBWA'nın ne kadar etkisi var, benzer şube küçültme veya şube kapatma kararlarının devamı gelecek mi bilemiyoruz. Ancak Garanti Bankası'nın böyle bir dönüşüme gitmesi dikkatimizi çekti."

GARANTİ BANKASI'NIN AÇIKLAMASI

"Kadıköy - Bağdat Caddesi üzerindeki Garanti Bankası Suadiye şubesinin kapanması söz konusu değildir. Garanti Bankası yönetiminin bu yönde aldığı herhangi bir karar da bulunmamaktadır.
Garanti Bankası Suadiye şubesi, mevcut binasındaki kira sözleşmesi sona erdiğinden, aynı bölgedeki çok yakın bir adreste, öncekine eşdeğer şekilde çok katlı bir yapıda kusursuz hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermeye devam edecektir."

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)