BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti Bankası, 3. kez ‘en iyi’ seçildi----

Garanti Bankası, 3. kez ‘en iyi’ seçildi

Garanti Bankası, 3. kez ‘en iyi’ seçildi
05 Şubat 2013 - 11:45 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, Global Finance tarafından, "Türkiye’nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası" seçildi

Garanti Bankası, dünyanın önde gelen finans dergilerinden Global Finance tarafından, ard arda üçüncü defa Türkiye’nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası (Best Trade Finance Bank in Turkey) seçildi. Derginin 83 ülke ve bölgeden yaptığı “En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası” seçimi; Global Finance editörleri, sektör analistleri, kurumsal yöneticiler ve teknoloji uzmanlarının görüşlerinin yanı sıra derginin okuyucularının katıldığı anketle gerçekleştirildi. Değerlendirmede işlem hacmi, uluslararası penetrasyon, müşteri hizmetleri, rekabetçi fiyatlama ve yenilikçi teknoloji kriterlerindeki başarılar dikkate alındı. Garanti Bankası, ödülünü Ekim ayında Dubai’de düzenlenecek törenle alacak.
Konu hakkında bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, “Garanti Bankası olarak, dış ticaret işlemlerinde müşterilerimize fark yaratacak çözümler üretmeye devam ediyor ve bu alandaki öncü rolümüzü başarıyla sürdürüyoruz. Global Finance’tan üst üste üç senedir aldığımız ödül, uluslararası finans otoritelerinin, dış piyasalardaki uzmanlığımız ve müşteri ilişkilerindeki başarımızla ilgili takdirini ortaya koyuyor. Dış ticaret finansmanı alanında müşterilerimize en iyi olanakları sunmaya devam edeceğiz” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)