BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti, 500 şubesini geleceğe dönüştürdü----

Garanti, 500 şubesini geleceğe dönüştürdü

Garanti, 500 şubesini geleceğe dönüştürdü
18 Haziran 2018 - 15:18 www.finansgundem.com

Bankacılıkta yeni bir dönem başlatan Garanti, 500 şubesini geleceğe dönüştürdü.

Ürün ve servislerindeki dijitalleşme sürecini şubelerdeki değişimle bütünleştirerek geçtiğimiz yıl yeni hizmet modelini hayata geçiren Garanti Bankası, 500. şubesinin dönüşümünü tamamladı. Garanti’nin Türk bankacılık sektöründe de yeni bir dönemi başlatan yeni hizmet modeliyle, tüm Garanti şubeleri, “dijitalleşme” ekseninde müşterilerin her türlü hizmeti tek bir noktadan, en hızlı ve kolay şekilde alacağı yenilikçi bir yapıya bürünüyor. Yeni hizmet modeli kapsamında, 2018’in sonuna kadar tüm Garanti şubelerinin dönüşümü tamamlanacak. 

Garanti şubelerinin dönüşümü hakkında bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, “Garanti Bankası olarak, yenilikçi ürün ve hizmet yaklaşımımızla, her zaman müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya odaklandık. Dijitalleşmeye verdiğimiz önem doğrultusunda bugün bankamızdaki nakit dışı finansal işlemlerin %92’si dijital kanallarımızdan gerçekleşiyor. Ancak şubeler stratejik açıdan önemini korumaya devam ediyor. Bu kapsamda ürün ve hizmetlerdeki dijitalleşmenin yanında, şubelerimiz de, ‘dijitalleşme’ ekseninde yenileniyor ve geleceğe dönüşüyor. 2017’nin Ağustos ayında başlattığımız bu dönüşüm projesinde kısa sürede 500 şubenin dönüşümünü tamamlayarak,  müşterilerimize baştan sona kusursuz bir bankacılık deneyimi yaşatma fırsatı bulduk. Temel stratejimizin önemli bir bileşeni olan çalışanlarımız da, sahip olduğu yetkinlikler ve artan donanımlarıyla projenin önemli bir parçası ve tamamlayıcısı oldu. Bu dönüşümle birlikte, müşterilerimizin şubede ortalama bekleme sürelerinde dikkate değer bir kısalma yaşanırken, tek noktadan her türlü hizmeti almaktan duydukları memnuniyet, aynı şekilde çalışan verimliliğindeki artış yeni hizmet modelinin başarısını ortaya koyuyor. Dijitalleşme sürecinin çok önemli bir halkası olan yeni hizmet modelimizle Türk bankacılık sektörüne de öncülük etmekten son derece mutluyuz.” dedi. 

Garanti’nin yeni hizmet modelinin sunduğu avantajlar:

Şubelerin fiziki yapısını yeni konseptiyle tamamıyla değiştiren Garanti, bu kapsamda şubelerde her müşterinin tüm hizmetlerini tek noktadan oturarak alabileceği bir yapı oluşturuldu. Yeni hizmet modeliyle müşteriler artık işlemlerinin sonunda sayfalarca doküman imzalamak yerine, şubede bulunan tabletler üzerinden veya kendi cep telefonlarından internet bankacılığı ortamına giriş yaparak onay sürecini hızlı ve kolayca tamamlayabiliyor. Ayrıca, müşterilerin hem dijital kanallarda, hem de şubede tüm Garanti deneyimini her zamanki standartta, hızlı ve kaliteli şekilde tamamlayabilmeleri için tüm iş akışı ve süreçleri gözden geçirildi. Yeni teknolojiler entegre edildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)