BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGAP'de indirim başladı----

GAP'de indirim başladı

GAP'de indirim başladı
04 Temmuz 2017 - 12:11 www.finansgundem.com

Gap'in Kadın, Erkek ve Kids & Baby koleksiyonlarındaki tüm yeni sezon ürünlerde geçerli yüzde elliye varan indirim, mağazalarda ve www.gap.com.tr'de başladı.

Gap hafif kumaşları ve tarzıyla göz dolduran şort, tişört, elbise ve tulumları yüzde elliye varan indirimlerle sunuyor.

Herkesin tatil bavuluna en az bir parçayla girmeye niyetli Gap'in Kadın koleksiyonu, tiril tiril kumaşlarıyla dikkat çekiyor. Şort-tulumlar, tencel kumaştan bluzlar, her beğeniye uygun pek çok model alternatifiyle sunulan şortlar, kesimleri ve desenleriyle göz kamaştıran elbiseler, “ne giysem” derdinize son veriyor.

Gap Erkek Yaz Koleksiyonu, polo yakadan sıfır yakaya yaz renkleriyle ve eğlenceli baskılarla tasarlanmış pek çok tişört alternatifi sunuyor. Gap'in erkek şortları pamuklu kumaş dokumalarının konforuyla dikkat çekerken, geniş renk alternatifleriyle ve desenleriyle bu yazın favorisi olmaya aday görünüyor. 

Miniklerin hareketli tarzıyla birleşerek rengarenk bir koleksiyona dönüşen Gap Kids & Baby ürünleri, bütün aktiviteler için en iyi mevsim sayılan yaza imza atacak parçalarıyla çocukların kuşlar kadar rahat hareket etmelerine izin veriyor. Esnek denim kumaşlarla sunulan şortlar, deniz ve kumun eğlencesiyle uyumlu mayo ve bikiniler, Gap miniklerinin yazın da konfordan ödün vermeden coşmasını sağlıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)