BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGAP 500 çalışanını işten çıkarıyor----

GAP 500 çalışanını işten çıkarıyor

GAP 500 çalışanını işten çıkarıyor
21 Eylül 2022 - 07:50 www.finansgundem.com

ABD'nin perakende giyim ve aksesuar devi, makroekonomik belirsizliği ve devam eden yeni bir CEO arayışını gerekçe göstererek yıllık beklentilerini de geri çekti

Gap Inc., artan maliyetler ve zayıf satış rakamlarıyla mücadele ederken 500 kurumsal çalışanını işten çıkarmayı planlıyor. Şirket işten çıkarılan pozisyonların öncelikle Gap'in San Francisco ve New York'taki ofislerinde ve ayrıca Asya'da olduğunu bildirdi.

Şirket, Ağustos ayında makroekonomik belirsizliği ve devam eden yeni bir CEO arayışını gerekçe göstererek yıllık beklentilerini geri çekti. O sırada Gap Başkanı Bob Martin, şirketin yakın vadede karlılığı ve nakit akışını daha iyi optimize etmek, işletme maliyetlerini azaltmak ve verimsiz envanteri bozmak için önlemler alacağını bildirdi.

Geçen hafta şirket, Ye olarak bilinen rapçi ve tasarımcı Kanye West ile şirketin başlangıçta kararlaştırıldığı gibi giyim ve mağaza açmayı başaramadığını savunan bir mektup gönderdikten sonra ortaklığı sonlandıracağını söyledi. Journal'a göre, işten çıkarmaların Yeezy Gap ortaklığının sona ermesiyle ilgisi yok.

ABD borsaları günü negatif tamamladı

 

ABD'de haftalık perakende satışlar arttı

 

ABD'de işten çıkarmaların artması bekleniyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)