BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGaller'de cinsel ilişkiyi engelleyecek umumi tuvaletler geliyor: Alarm çalacak, su püskürtülecek----

Galler'de cinsel ilişkiyi engelleyecek umumi tuvaletler geliyor: Alarm çalacak, su püskürtülecek

Galler'de cinsel ilişkiyi engelleyecek umumi tuvaletler geliyor: Alarm çalacak, su püskürtülecek
17 Ağustos 2019 - 22:59 www.finansgundem.com

Birleşik Krallık'a bağlı Galler'in turistik kenti Porthcawl'da umumi tuvaletlerde cinsel ilişkiye girilmesini engellemek için yeni nesil kabinler inşa edilecek.

Birleşik Krallık'a bağlı Galler'in turistik kenti Porthcawl'da umumi tuvaletlerde cinsel ilişkiye girilmesini engellemek için yeni nesil kabinler inşa edilecek.

Gelecek aylarda yerleştirilmesi beklenen bu tuvaletlerde bir çiftin ilişkiye girmesi halinde, kabinden su püskürtülüp yüksek sesli bir alarm çalacak. Ayrıca kapılar da kendiliğinden açılacak.

Belediye meclis üyesi Mike Clarke, "Umumi tuvaletlerin Porthcawl sakinleri ve turistlere en iyi şekilde hizmet vermesi adına böyle bir karar aldıklarını" açıkladı.

Yerde ve duvarlarda sensörler olacak
Söz konusu yeni nesil tuvaletlerin duvarlarında ve yerde insan hareketi ve ağırlığını ölçen sensörler bulunuluyor.

İki kişinin girmesi ve çok fazla hareket etmesi halinde aktif hale gelen alıcılar sayesinde güvenlik görevlilerinin duyabileceği şekilde alarm çalacak. Tuvaleti temizlemek için bulunan su püskürtücüler devreye girecek. Tuvaletin kapısı da otomatik açılacak.

Son teknoloji ürünü tuvaletlerde ayrıca kimse çok uzun süre kalamayacak. Evsizlerin buralarda gecelememesi için aynı şekilde alarm devreye girecek.

Evliliklerde cinsel ilişkinin giderek azalması normal mi? Ne yapmalı? Doktorlar ne tavsiye ediyor?
Rızasız cinsel ilişki tecavüz sayılabilir mı? Avrupa ülkeleri tecavüzü rızasız cinsel ilişkiden nasıl ayırıyor?

Yeni tuvaletler endişe yaratıyor

Bu tuvaletlerin herkes tarafından olumlu karşılandığı söylenemez. Bazıları ağırlık sensörlerinin işleyişini merak ediyor. Aşırı kilolu kullanıcıların veya çocukları ile tuvalete girenlerin bu durumdan mağdur olmalarından endişe ediliyor.

Porthcrawl ilçesi bu tuvaletler için 170 bin pound (bin milyon 152 bin TL) harcadı. Tuvaletin kullanım ücretiyse şimdilik açıklanmadı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)