BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaraylılar olay çıkardı----

Galatasaraylılar olay çıkardı

Galatasaraylılar olay çıkardı
04 Ocak 2015 - 10:38 www.finansgundem.com

Atatürk'ün huzuruna çıkan Galatasaraylılar dönüş yolunda hızlı treni birbirine kattı

Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret ettikten sonra Yüksek Hızlı Tren’le (YHT) İstanbul’a gitmekte olan yaklaşık 60 kadar Galatasaray taraftarının trende taşkınlık yaptığını iddia eden demiryolu yetkilileri polisten yardım istedi. Eskişehir Garına gelen YHT’nin makinistleri ile yolcular şikayetlerinden vazgeçti. YHT, 1 saat 10 dakika bekledikten sonra İstanbul’a hareket etti.

Yüksek Hızlı Tren'de gergin anlar... Anıtkabir’i ziyaret edip çelenk bırakan bir grup Galatasaray taraftarı YHT ile Ankara’dan İstanbul’a dönerken tansiyon yükseldi.

Bazı yolcular ile YHT makinistleri polisi arayarak taraftarların taşkınlık yaptığı ihbarında bulundu. İhbar üzerine çevik kuvvet ekiplerinin de bulunduğu polisler Eskişehir Garı’na gönderildi. Saat 21.05’de gelen YHT’deki bazı alkollü taraftarları polisler gözaltına almak istedi.

Taraftarlar arasında bulunan bir avukat polislerle tartıştı. Taraftarlarla polisler arasında yaşanan tartışmanın ardından tren yolcuları ile makinistler, taraftarlardan şikayetçi olmayacaklarını polislere bildirdi.

Polisler de şikayetçi bulamayınca taraftarlardan hiçbirini gözaltına almadı. 1 saat 10 dakika Eskişehir Garı’nda tartışma nedeniyle bekleyen YHT saat 22.15’e İstanbul’a hareket etti. 

"BEN VATANSEVERİM” 

Öte yandan bozkurt işareti yapan bir Galatasaray taraftarı, “Ben Atatürkçüyüm, ben vatanseverim. Biz Anıtkabir’den dönüyoruz” diyerek Atatürklü Galatasaray bayrağı açtı. Daha sonra şahıs, “Ben Türk’üm Türk’üm, bunun için mi alıyorsunuz?” diyerek polis ekiplerine sitem etti. Arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan şahıs, yeniden trene bindirildi.

HAMİLE YOLCU: BANA BİR ŞEY OLSA NE YAPACAKSINIZ

Trende yolcu olarak bulunan hamile bir kadın ise, “Alın artık alın. Bana burada bir şey olsa ne yapacaksınız? Ben şuanda kasıldıkça kasıldım. Zaten sancılarım var. Ben niye kasılayım ki, niye bekleyeyim ki? Benim acilen İstanbul’a gitmem lazım. Allah Allah” diyerek polis ekiplerine sitem etti. Daha sonra kadın, YHT görevlileri tarafından başka bir vagona götürülerek sakinleştirilmeye çalışıldı.  
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)