BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaraylılar birbirine düştü----

Galatasaraylılar birbirine düştü

Galatasaraylılar birbirine düştü
20 Ağustos 2013 - 08:10 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın eski yönetim kurulu üyesi Abdürrahim Albayrak sessizliğini bozdu ve başkan Ünal Aysal'a kırgın olduğunu söyledi

Galatasaray eski yönetim kurulu üyesi Abdürrahim Albayrak, sarı-kırmızılı kulüpteki görevini bırakmasının ardından ilk kez konuştu.
Başkan Ünal Aysal'a kırgın olduğunu ifade eden Albayrak, "Asıl olan Galatasaray'ın başarısıdır. Bugün yokuz ama yarın yine olabiliriz. Kırgınım, üzgünüm. Şampiyonluğu bize yaşatmadılar. Ali abinin ve o dönemki arkadaşların son iki yıldaki şampiyonlukta büyük bir payı vardı. Biz bunları hiç hak etmedik. Son yönetim kurulundaki hareketler, önceden planlanmış hareketlerdi." dedi.
Fatih Terim ile arasına hiç kimsenin giremeyeceğini belirten Albayrak, "Ben ölünceye kadar hocanın yanındayım, orada bir problem yok. Bugün maçtan önce de kendisi ile uzun bir konuşma yaptık. Bizim Fatih hocayla aramızı hiç kimse bozamaz. Ben hocanın hemen karşısında oturuyordum, yanına gitmem olmazdı. Maçtan sonra da konuşacağız zaten." şeklinde konuştu.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ömür20 Ağustos 2013 09:15

    Galatasaray taraftarı 2 ye bölünmesin siz yönetim olarak para ve koltuk için birbirinizi yiye durun başarıların devamı için futbolculara dokunmayın.