BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGalatasaraylı yıldızın cipine el kondu----

Galatasaraylı yıldızın cipine el kondu

Galatasaraylı yıldızın cipine el kondu
28 Kasım 2021 - 14:29 www.finansgundem.com

Galatasaraylı futbolcu Christian Luyindama’nın gümrükten son çıkartma tarihini geçirdiği Range Rover marka cipine trafikte el konuldu.

01 Otoyolu’nda 22 Kasım günü devriye görevi yapan polisler, saat 19.00 sıralarında Okmeydanı yol ayrımında park etmiş 1 VER 764 plakalı cipi şüpheli gördü.

Gri renkli Range Rover marka cip emniyet şeridindeydi ve içerisinde bir kişi oturuyordu. Polisler cipin içende oturan kişinin kimliğini ve aracın evraklarını kontrol etti.

Çipin sürücü koltuğundaki kişi Galatasaraylı Christian Luyindama’ydı. Cip gümrük kayıtlarına göre 22 Ocak 2021’de ülke dışına çıkarılmalıydı.

Gümrük vakti geçtiği için ülkede kaçak konumuna düşen cip, polisler tarafından yeddiemin otoparkına çektirildi. Luyindama’ya da ‘Yönetmelikte gösterilen diğer kural, yasak, zorunluluk veya yükümlülüklere uymamak’ suçundan 144 lira para cezası yazıldı ve hakkında adli tutanak düzenlendi.
(
Çetin Aydın-Hurriyet)

Ünlü oyuncuyu anneannesi dolandırdı!

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)