BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'ı dolandırdı!----

Galatasaray'ı dolandırdı!

Galatasaray'ı dolandırdı!
20 Şubat 2014 - 10:30 www.finansgundem.com

Ayşegül Egemen isimli bir avukat kendisini Galatasaray Liseli olarak tanıtıp kulübü 500 bin lira dolandırdı

Sarı-kırmızılı kulüpte görevlendirilen avukat Ayşegül Egemen'in, sahte dosya, sahte evrak ve sahte fatura düzenleyerek, onca hukukçunun arasında paraları cebe indirdiği ortaya çıktı.

Fanatik’in haberine göre, Liseyi İzmir'de, Üniversiteyi ise Marmara Üniversitesi'nde okuduğu anlaşılan Egemen'in kulüpten ameliyat olma bahanesiyle 100 bin lira aldığı ancak ameliyat bile olmadığı ortaya çıktı. Genç kız türlü yalanlarla Galatasaray Kulübü'nü yarım yılda tam 500 bin lira zararı dolandırdı.

Arıboğan’ın imzası var

Camia skandalla çalkalandı, evrakların altında İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Mali İşler Direktörü Kadri Çıtmacı'nın imzası çıktı. Egemen'in 8 Kasım 2012'den bu yana hiçbir davaya katılmadığı ortaya çıkınca hakkında araştırma yapılır ve bir davayı sahte olarak açtığı ortaya çıkar. İcra inkar tazminatı olarak muhasebeden 22 bin lira para çekmeye çalışan Egemen, kulübün avukatı Mahinur Dengiz tarafından yakalandı.

Ünal Aysal’a anlattılar

Dengiz olan biteni bizzat Başkan Ünal Aysal'a anlatır. Ayrıca yapılan sahtekarlık o kadar acemicedir ki rakamla 8 bin lira yazılan bir makbuzun yazı ile miktarın belirtildiği hanesine 12 bin lira yazılmıştır. 29 Ekim tarihli sahte mahkeme kaydı bile vardır.

Sedat Doğan ve Mehmet Karlı uyarmış

Yönetim kurulu üyeleri Sedat Doğan ve Mehmet Karlı'nın daha önce Ayşegül Egemen'in yetersizliği konusunda Başkan Ünal Aysal'ı uyarmasına rağmen yönetici Aka Gündüz Özdemir'in ısrarı sonunda Ayşegül Egemen çalışmaya devam etti.

İtiraf etti

Her şey ortaya çıkınca 14 Şubat 2014 günü Egemen Arena'ya çağırılır. Önceden getirtilen noter huzurunda şirketlerden azledildiği yüzüne okunur. Sahtecilik yaptığı itirafı alınır, dolandırdığı para karşılığı senet imzalatılır. Resmi evrakta sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılıktan da adli makamlara suç duyurusunda bulunma kararı alınır.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)