BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan UEFA açıklaması----

Galatasaray'dan UEFA açıklaması

Galatasaray'dan UEFA açıklaması
25 Mart 2018 - 09:21 www.finansgundem.com

Galatasaray yönetim kurulu üyesi Elmas, UEFA'dan ceza beklemediklerini söyledi

Galatasaray yönetim kurulu üyesi Burak Elmas, sosyal medya hesabından soruları yanıtladı. UEFA'dan ceza beklemediğini açıklayan Elmas, başkan Mustafa Cengiz ile arasında sorun olmadığını vurguladı.

"UEFA'dan ceza beklemiyorum"

Sayın başkan ön hazırlık için çok iyi bir ekip kurdu. Çok güzel bir sunum hazırlandı. UEFA'ya yapılabilecek en iyi sunum yapıldı.Sunum yapan arkadaşlarda son derece etkin ve son derece konularında uzman arkadaşlardı. Herkes rahat olsun. UEFA'nın kararına gelince, kim ne söylüyor ise yalan söylüyor. UEFA "uygunluk denetimi" dediğimiz bir denetim yapar her kulüpte. Bu denetim yapılacak, sunum yapıldı. Şahsi kanaatim UEFA'nın kararının Mayıs'tan önce belli olması mümkün değil. Ama ümid ediyorum ki negatif bir karar çıkmayacak. Sayın başkan ve yönetim kurulu negatif bir sonuç çıkmaması için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. UEFA'dan şahsen bir ceza beklemiyorum.

"31 Mart, Galatasaray için tarihi bir gün"

31 Mart, Galatasaray için tarihi bir gün. Çünkü Galatasaray maalesef kavga ortamına senelerce çekildi. Kavga eden taraflarla beraber oturduğumuz zaman aslında Galatasaray'la ilgili istediklerimiz bir. Galatasaray'ın iyi temsil edilmesini istiyoruz. Bizi Galatasaraylı yapan değerlerin bizi yönetenler tarafından korunması ve iyi şekilde temsil edilmesini istiyoruz. Galatasaray'ın finansal yapısı sebebiyle çok ciddi sorunları olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu sadece Galatasarayın da problemi değil Türk futbolunun da problemi. Türkiye ligi bugün cirosunun yüzde 93'ü kadar borcu olan bir lig. Galatasaray'ın öncelikle bu durumun içiden çıkması lazım. Galatasaray'ın bu döneminde kişisel kavgaları değil gerçekleri konuşması lazım. 31 Mart Galatasaray'ın gerçek durumunun tespiti için şanstır ve Galatasaray bunu yapmak zorunda. 31 Mart'ta Galatasaray kendi kararını verdikten sonra genel krurula katılma hakkı kazanmış Galatasaray üyeleri 1 Nisan'da bu sorunların nasıl çözüleceğini tartışmalı. Bu sorunlar da çok başlı bir seçimle sonuca varmaz. Bunu yapmak zor değil. Sadece bunu yapmaya etkin ve bu işi yapabilecek kabiliyette iyi Galatasaraylıların göreve gelmesi lazım. Artık eş dost diyerek bir yönetim kurulu kurulması mümkün değil. Eğer böyle bir şey olursa Galatasaray için felaket olur.

Galatasaray'ın hata yapma lüksü yok. İyi oyucuların iyi yöneticilerin göreve gelmesi lazım. Galatasaray'da hata yapmadan Galatasaray'ı yukarılara taşımaları gerekiyor.

"Stad sorunlarının bu dönemde çözülmesi mümkün değil"

Stadyumun bu kısa dönemde halledilmesi mümkün değil. Ama konunun gündemde olduğunu biliyorum. Konuyla ilgili her şeyle ilgileniliyor. Fakat stadın trafik sorununu çözülmesiyle ilgili çok farklı makam var. Sayın başkan ve yönetim kurulu bu konu üzerinde çalışıyor. Ama çok kısa bir sürede uzun süredir stadyumla ilgili birikmiş sorunların çözülmesini beklemeyin. Fakat sayın başkan ve yönetim kurulu oraya gelen taraftarların çektiklerini çok iyi biliyorlar onları dinliyorlar ve ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Otopark sıkıntısı da buna dahil.

"Fatih hoca büyük bir proje düşünüyor"

Florya'ya gidiyorum. Fatih hocayla konuşuyorum. Fatih hoca benim çok sevdiğim bir insan. Hocayla da görüşlerimi paylaşıyorum. Bana kalırsa zaten Fatih hocanın sadece bu seneki şampiyonluk için değil Galatasaray'ın bu önemli dönemecinde bir proje adamı olarak sunulması lazım. Fatih hocanın başarılarıyla kısa vadeli başarıların peşinde koşmak yerine uzun vadeli başarı için Galatasaray'da olmalı Fatih hoca. Dolayısıyla Fatih hoca çok daha büyük bir proje düşünüyor. Fatih hocanın en az 4-5 sene bu önemli projenin bir parçası olarak düşünüp ona her türlü desteği vermek lazım.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)