BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan dev proje----

Galatasaray'dan dev proje

Galatasaray'dan dev proje
29 Mart 2014 - 12:35 www.finansgundem.com

Galatasaray'da aylardır konuşulan proje hayata geçirildi. Ünal Aysal, Alman ekibi Wattenscheid ile anlaşma imzaladı

Ünal Aysal, son dönemde altyapı konusunda ciddi bir atılım yaptı. Bu bağlamda Bülent Tulun, Almanya’daki altyapı koordinatörlüğünün başına getirildi. Aysal’ın aylardır üzerinde çalıştığı bir proje daha vardı. 

Almanya’daki birçok gurbetçi yıldızı futbola kazandıran Wattenscheid Kulübü ile işbirliği konusunda anlaşma sağlamak. uzun süren görüşmelerin ardından dün bu proje hayata geçirildi. Aysal, Wattenscheid Kulübü yöneticileriyle altyapı konusunda işbirliği için sağlanan anlaşmaya imza attı. Başkan, imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, “Galatasaray’ın Avrupa’daki altyapısını geliştirmek için bir sürü çözümler arıyorduk. Neticede Galatasaray’ın hem geçmişiyle, hem de Türkiye’ye gelen Türk oyuncuların membağı olarak seçtiğimiz Wattenscheid ile böyle bir anlaşma yapma durumuna geldik. Sorunlarımızı çözdük, bütün konularda mutabık kaldık” ifadelerini kullandı.

‘Sorunlarımız ortadan kalkacak’

Sarı-Kırmızılılar’ın başkanı Ünal Aysal, bundan sonraki esas düşüncelerinin yatırımı genç oyunculara yapmak olduğunu söyledi. Aysal, “Hem Avrupa’daki, hem de Türkiye’deki gençlerimizi değişimli olarak kendi sahalarımızda eğitmek ve ileriye dönük olarak da bugünkü altyapı sorunlarımızı tamamen ortadan kaldırıp, altyapı konusunda örnek, güçlü bir kulüp olmak için gereken adımları attık” diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)