BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan Beşiktaş'a transfer çalımı----

Galatasaray'dan Beşiktaş'a transfer çalımı

Galatasaray'dan Beşiktaş'a transfer çalımı
18 Haziran 2015 - 01:43 www.finansgundem.com

Siyah-beyazlıların aylardır ilgilendiği Konoplyanka için G.Saray da harekete geçti ve Ukraynalı futbolcuya yıllık 1.9 milyon Euro teklif etti

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da rota yeniden 'bonservisi elinde olan' futbolculara çevrildi. Bu yoldaki ilk hedef ise sürpriz bir isim oldu.

Ali Naci Küçük'ün Hürriyet'te yer alan haberine göre sarı kırmızılılar, ezeli rakipleri Beşiktaş'ın uzun süredir görüşmeler yaptığı, hatta başkan Fikret Orman'ın 3 kez bizzat izlediği Ukraynalı sol kanat oyuncusu Evgen Konoplyanka'ya talip oldu.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayan Dnipro'da oynadığı futbolla yıldızını iyice parlatan Konoplyanka'ya yıllık 1.9 milyon Euro öneren Galatasaray yöneticilerinin ayrıca, imza parası da taahhüt ettiği bildirildi.

26 yaşında ve 1.76 metre boyundaki Evgen Konoplyanka'ya Galatasaray ve Beşiktaş'ın yanı sıra çok sayıda Avrupa kulübü de talip.

VAN PERSIE ÇIKMAZDA, GIGNAC YENİDEN İLK SIRADA

Diğer taraftan forvet arayışlarını sürdüren sarı kırmızılı yönetim, listedeki ilk isim olan Robin van Persie'nin transferini askıya aldı. Hollandalı futbolcunun istediği yıllık ücret ve bonservis bedelinin Galatasaray yönetiminin belirlediği rakamın çok üstünde olduğu ifade edildi.

29 yaşında ve 1.87 metre boyundaki Gignac, bu sezon Marsilya formasıyla oynadığı 39 maçta 23 gol attı, 2 asist yaptı.

Robin van Persie'deki bu gelişmenin ardından, Andre-Pierre Gignac yeniden 1 numaralı forvet adayı oldu. Sarı kırmızılılar, bonservisi elinde olduğu için Avrupa'dan ve Meksika'dan ciddi teklifler alan 29 yaşındaki Fransız futbolcuyu ikna etmeye çalışıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)