BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan 2 transfer ile ilgili açıklama----

Galatasaray'dan 2 transfer ile ilgili açıklama

Galatasaray'dan 2 transfer ile ilgili açıklama
22 Ağustos 2019 - 07:51 www.finansgundem.com

Sarı-kırmızılı kulüp, Yunan golcüsü Mitroglou'nun PSV'ye kiralandığını, Nijeryalı Ozornwafor'un da kiralanması konusunda görüşmelerin başladığını bildirdi

Galatasaray Kulübü, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı bildirimde, Yunan golcüsü Kostas Mitroglou'nun Hollanda takımı PSV Eindhoven'a kiralandığını açıkladı. Yeni transferlerden Nijeryalı Valentine James Ozornwafor'un da Almeria'ya kiralanması konusunda görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Sarı-kırmızılı kulüp, Mitroglou'nun kiralanması nedeniyle PSV'nin 1 milyon 250 bin Euro ödeyeceğini açıkladı. Oyuncunun ise Galatasaray'dan 1 milyon 950 bin Euro alacağını açıklandı.

OZORNWAFOR DA KİRALANIYOR

Galatasaray'da yeni transferlerden Nijeryalı genç savunma oyuncusu Valentine James Ozornwafor'un İspanyol ekibi Almeria'ya kiralanması konusunda da görüşmeler başladı.

Galatasaray Sportif AŞ'den Borsa İstanbula gönderilen ve KAP'ta yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Valentine James Ozornwafor'un 2019-2020 futbol sezonu sonuna kadar Union Deportiva Almeria Kulübüne geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)