BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'da paraya kuvvet oyun----

Galatasaray'da paraya kuvvet oyun

Galatasaray'da paraya kuvvet oyun
23 Nisan 2013 - 10:35 www.finansgundem.com

Sarı kırmızılı yönetim Gaziantep deplasmanında kayıp istemiyor

GALATASARAY’da şampiyonluk için geri sayım başladı... Pazar akşamı Gaziantepspor ile deplasmanda oynanacak kritik karşılaşma için yönetim kesenin ağzını açtı, şampiyonlar ligi’ndeki tur paketi miktarı olan 40’ar bin dolar prim olarak belirlendi...
F.Bahçe’nin Başkent deplasmanında Gençlerbirliği karşısındaki beklenmedik mağlubiyetiyle keyiflenen G.Saray, zirvede elde ettiği 7 puanlık farka rağmen temkinli. Hafta sonundaki maçı zorlu gören sarı kırmızılılar, Gaziantepspor’u dize getirirse ceplerini de dolduracak.
HEDEF KADIKÖY’E ŞAMPİYON ÇIKMAK
SARI kırmızılı yönetim, kritik haftalara girilirken şampiyonluk düğümünün çözülmesi adına en zor 90 dakika olarak görülen Gaziantep virajının da kayıpsız atlatılması halinde oyunculara adam başı 40’ar bin dolar verecek.
Gaziantepspor ve Sivasspor karşısında alınacak galibiyetlerin ardından 33. haftada Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe derbisine şampiyon olarak çıkmayı hedefleyen Galatasaray’da, oyunculara yapılan prim dopinginin karşılığının alınmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.
MUTLU SON HALİNDE RAKAM YÜKSELECEK
ŞAMPİYONLAR Ligi’nde tur bileti adına grupta oynanan Cluj, Manchester United ve Braga maçları için paket halinde 270 dakika karşılığında oyunculara 40’ar bin dolar prim dağıtan sarı kırmızılı yönetim bu kez aynı tarifeyi bir maçlığına yürürlüğe koydu.
Gaziantepspor deplasmanından da 3 puanla dönülmesi halinde mutlu sona bir adım daha yaklaşacak olan Galatasaray’da, elde edilecek 19. şampiyonluk için de sürpriz bir prim miktarı belirlenecek. O rakamın da bir hayli cazip olacağı konuşuluyor.
Şampiyonluk çıkarması!
GALATASARAY’ın son 4 haftaya en yakın rakibi F.Bahçe’nin 7 puan önünde girmesi sarı kırmızılı taraftarları da heyecanlandırdı. Gaziantepspor maçında olası bir şampiyonluk ihtimali üzerine taraftarlar harekete geçti. Zorlu maçta takımlarını yalnız bırakmayan sarı kırmızılılar, Kamil Ocak Stadı’ndaki maçı izlemek için kolları sıvadı. Dün İstanbul-Gaziantep uçak biletlerine yoğun talep patlaması yaşanırken, Ultraslan Grubu’nun da şehre çıkarma yapacağı öğrenildi.
Yeni çileklerin parasını çıkardılar
Şampiyonluk, Cimbom’un kasasını dolduracak. Yaklaşık 46.5 milyon liraya yakın bir gelir elde edilecek.
G.SARAY’ın şampiyonluk kupasını kaldırması ve Devler Ligi’ne direkt olarak katılacak olması kulübü mali açıdan ihya edecek. Sarı kırmızılılar tam 40 milyon Euro’luk bir geliri garanti altına alacak. Cimbom, Şampiyonlar Ligi’ne katılım bedeli olarak en az 8.9 milyon Euro alacak, geçen yıl 13 milyon Euro olan ülke katılım payının yüzde 65’ini kesin olarak kasasına koyacak. F.Bahçe’nin ön elemede safdışı kalması halinde ise Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ülke katılım bedelinin tamamını bu yıl olduğu gibi tek başına alacak.
KASA PARAYLA DOLACAK
SÜPER Lig şampiyonluğundan gelecek olan 47 milyon TL’lik ödül ile Galatasaray, yeni çileklerin parasını da çıkaracak. Geçen yılki rakamlara göre sarı kırmızılılar 19. şampiyonluğu ile kasasına 46.5 milyon TL koyacak.
Borsada da zirve yaptılar
FENERBAHÇE’nin, G.Birliği’ne yenilmesi ve lider Galatasaray’ın zirvede puan farkını 7’ye çıkarmasıyla sarı kırmızılılar, borsada da şov yaptı. Galatasaray hisseleri, şampiyonluk ihtimalinin güçlenmesi beklentisiyle yükselişe geçerken F.Bahçe hisselerinde ise düşüş vardı. G.Saray hisse senetleri 43.60 TL’ye kadar yükseldi fakat gelen kâr satışlarıyla 43.40 TL’lerden işlem gördü. Fenerbahçe hisse senetleri ise yüzde 3.17 değer kaybı yaşadı.
3 PUAN GELiRSE KiM NE KADAR PARA ALACAK?
- SARI kırmızılı takımda Gaziantepspor maçına ilk 11’de başlayan futbolcuların tamamı, galibiyet elde ettikleri takdirde adam başına 40’ar bin doları ceplerine koyacak.
- MAÇA ilk 11’de başlamayıp, teknik heyet tarafından sonradan oyuna dahil edilen futbolcular, bu primin yüzde 50’sini yani yarısını cebine indirecek. O para da 20 bin dolar.
- GAZİANTEPSPOR maçının 18 kişilik kadrosunda maça başlayanlar yani kulübede olup da görev almayan futbolcular ise adam başına mevcut primin üçte birini almaya hak kazanacak.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)