BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'da ortalık iyice karıştı----

Galatasaray'da ortalık iyice karıştı

Galatasaray'da ortalık iyice karıştı
02 Aralık 2013 - 13:09 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın ligde bir maçı daha kötü futbol oynayarak berabere bitirmesi sarı kırmızılı camiadaki tedirginliği artırmaya başladı

Galatasaray'ın ligde bir maçı daha kötü futbol oynayarak berabere bitirmesi ve lider Fenerbahçe ile arasındaki 9 puanlık farkı indirme şansını yitirmesi sarı kırmızılı camiadaki tedirginliği artırmaya başladı. Fatih Terim'in görevine son verilmesi sonrasında Mancinili dönemde de futbol olarak ortaya hiçbir şey koyamayan sarı kırmızılı takımın gidişatı, Ünal Aysal'a olan muhalefeti artırdığı gibi yönetim içinde de fokurdamalara neden oluyor.

G.Saray'daki olumsuz havanın yanısıra Melo-Sabri kavgası, futbolcuların isteksiz tavrı. Sneijder ortalıkta gözükmemesi. Kasımpaşa maçı sonrasında Mancini'nin "Sneijder'e izin verdik ama nerede olduğunu bilmiyorum" demesi sarı kırmızılı camianın ileri gelenlerini hareketlendirmeye başladı.

Eski yöneticilerden Yurdaşen Karahasan, "Bu kötü futboldan utanıyorum. Kasımpaşa maçına gitmeye korktum. Çünkü takımın yürümeyeceğini görüyorum. Başkan ortalıkta yok" diye isyan etti.
G.Saray Divan Kurulu'nun etkili isimlerinden Hayrettin Kozak "Bu takım Gaziantep Belediye'yi eler mi şüpheliyim. Yılmaz Vural'ı getirsek bundan kötü olmazdı, yılda 5 milyon ueroda kasada kalırdı" diyerek Mancini'yi de eleştirdi.

G.Saray Kasımpaşa maçında sadece iki yönetici Özkan Olcay ve Necati Demirkol'un bulunması da ağır tenkitlere neden oluyor. Camianın ileri gelenleri "Başkan nerede? Basın sözcüsü Şükrü Ergun nerede? Televizyonlara çıkmakla, Fatih Terim'e sallamakla bu iş olmaz. G.Saray Lİsesi'nin 200 metre aşağısındaki stada gelemiyor yönetici. Bu ne sorumluluk" eleştirilerinde bulundular.

Kasımpaşa maçında Melo'nun kendisini teskin etmeye ve kart görmesini engellemeye çalışan kaptan Sabri'nin eline vurması da G.Saraylılar'ı öfkelendirmiş durumda.

ÜNAL AYSAL YAKINDA ‘KAÇAR’ İDDİASI

Bütün bunlar olurken sürekli konuşan başkan Ünal Aysal'ın da ortalıkta gözükmemesi şu eleştirileri ortaya çıkardı. "G.Saray Başkanları iye günde değil, böyle günlerde ortaya çıkar. Nerede Alp Yalman, Faruk Süren gibi büyük başkanlar. Takım iki kötü sonuç aldı ortalıkta yok. Yakında bırakıp kaçar."
 
G.Saray Camiasının birçok ismi iki sene şampiyonluğun ardından gelen seçimi büyük hata olarak yorumlarken, kulübün mali gidişatının da endişe verici olduğunu ileri sürdü. İkinci kez yapılması düşünülen Sportif A.Ş. hisselerinin sermaye artırımı için yapılan başvuruya hala olumlu cevap verilmemiş olması da, yönetimin işini zorlaştırdığı ve bu yüzden Ünal Aysal'ın görevi bırakıp, gideceği endişesini yaşadıklarını öne sürdü.

Bu arada birçok sarı kırmızılı yönetici de gidişattan memnun olmayıp, endişe duyar halde. Yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısında başkan Ünal Aysal ile durumu değerlendirip, futbol şubesi ve Florya'nın yola sokulması için fikirler ortaya atılacağı da sızan bilgiler arasında.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)