BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'da Emre isyanı----

Galatasaray'da Emre isyanı

Galatasaray'da Emre isyanı
11 Kasım 2013 - 23:04 www.finansgundem.com

Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, 2-0 kaybettikleri Fenerbahçe derbisi sonrası gündem yaratacak açıklamalarda bulundu





GS TV'ye konuşan Şükrü Ergün, "Öncelikle rakibizimi tebrik ediyorum. Hak ettikleri bir maçı kazandılar. Onlar daha istekliydi. İyi oynamadık ve maçı kaybettik. Kaybedilen bir lig maçıdır, bundan daha fazla bir önem taşımamaktadır. Ancak rakibimiz buna başka önemler atfetmek istiyor. (Saracaoğlu'nda yenilmeme rekoru) vs. Ama bu tür rekorların bir yansıması yok. Bu sadece kendileri açısından bir tesellidir" dedi.
EMRE BELÖZOĞLU'NA...
Şükrü Ergün, "Bu sonuçtan bağımsız benim açımdan damgasını vuran birkaç tane olay var ki onları ifade etmek istiyorum. Çok merak ettiğim bir konu var; Türkiye 'deki hakemlerin hepsi, nedeni belli olmayan bir şekilde Emre Belözoğlu'ndan korkuyorlar. Bunun başka bir izahı yok. Saha içinde yaptığı ve cezalandırılması gereken hiç bir hareket ceza görmüyor. Bu üst düzey hakemlerin Emre Belözoğlu'ndan neden korktuklarını bize açıklamaları lazım. Emre'nin yaptıkları neden yanına kar kalıyor? Gençlerimize kötü örnek oluyor" ifadelerini kullandı. 

YAYINCI KURULUŞ VE TFF'YE...
Galatasaray Basın Sözcüsü, "Yayıncı kuruluşta çok dikkatimi çeken bir olay oldu. Maç boyunca siyasi içerikli tezahüratlar başladığında sesi sonuna kadar kısan yayıncı kuruluş, maç sonunda Fenerbahçeli sporcular saha ortasına toplanıp Galatasaray'a ağız dolası küfürler ederken, bu galiz tezahüratı ve edilen küfürleri canlı yayında sesi açarak bütün Türkiye'ye izlettirdi. Bu fair-play ruhuna ve yayıncı kuruluşun ilkelerine aykırıdır. TFF'den talep ediyorum; Galatasaray'a küfür eden büyün oyuncuların ceza alması lazım. TFF bu görevini de ihmal ederse o zaman bazı şeyler çok daha açıklığa kavuşacak. Daha önce söylediğimiz şeylerde ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıkacak. Valla nasıl bir cezalandırma olacağı talimatlarda belli. Dudak okumaya da gerek yok. Canlı yayında küfür ettiler. Kanunda yeri nasıldır bilmiyorum ama gereğini hukuki yollardan arayacağız. TFF buna bir ceza vermek zorunda. Gerek TFF'den gerek Fenerbahçe'den ciddi anlamda tedbirler bekliyoruz. Bu tedbirler alınmazsa TFF'nin ne denli taraflı olduğu bir kez daha gözler önüne serilecek. Artık bu güneş de balçıkla sıvanamayacak hale gelecektir" diye konuştu.

CRISTIAN BARONI'YE...
Fenerbahçeli futbolcu Cristian Baroni'nin Galatasaray formasını şortunun içine sokması ile ilgili ise Ergün, "Ben seyretmedim, ama gazetede gördüm ve kanım dondu. Maç sonunda oyuncular birbirlerini tebrik ettiler, çok güzel bir görüntü ortaya çıktı. Formalarını değiştirdiler. Fakat daha sonra Cristian Baroni, kendisine verilen Galatasaray formasını şortunun içine sokmuş ve o şekilde yürüyerek sahayı terk etmiş. Bu kabul edilir bir şey değil. Buy kelimenin en hafif haliyle ahlaksızlıktır. Fenerbahçe yönetiminden bunun cezasız bırakılmamasını talep ediyorum. Aynı şekilde TFF'nin de yapacağı herhalde bazı şeyler olacaktır. Türk sporu bu tür ahlakı düşük oyuncularla muhatap olmak zorunda değil. O sahneleri çoluk çocuk herkes izledi. Bu formanın üzerinde Türk bayrağı var, Galatasaray Kulübü'nün amblemi var, bir meslektaşının alın teri var. Bu ne saygısızlıktır, bu ne ahlaksızlıktır? Bunu izah edecek bir kelime bulamıyorum" şeklinde konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)