BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'da dev zirveden ne çıktı?----

Galatasaray'da dev zirveden ne çıktı?

Galatasaray'da dev zirveden ne çıktı?
25 Eylül 2014 - 16:06 www.finansgundem.com

Faruk Süren'in Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Fatih Altaylı ile yaptığı zirvede 'Ünal Aysal devam etsin' görüşü ağırlık kazandı

Galatasaray'da kongre kulisleri iyice hız kazandı. Başkan adayı olmayacağını açıklayan ancak aday olması için büyük baskı gören Faruk Süren, bugün eski yöneticilerden Ali Dürüst, Fatih Altaylı ve Abdurrahim Albayrak'la bir araya geldi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Papermoon'da gerçekleşen yemekli toplantıda, Ünal Aysal'ın başkanlığa devam etmesi fikri ağır bastı. Süren ve Dürüst'ün bu akşam Aysal'la bir araya gelerek, "Başkanlığa devam edin" diyeceği öğrenildi.

ALBAYRAK: BU AKŞAM ÇOK ŞEY NETLEŞİR

Toplantı sonrası basın mensuplarının yanına gelerek soruları yanıtlayan Abdurrahim Albayrak, Ünal Aysal'ın yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından bir araya geldiklerini belirterek "Durum değerlendirmesi yaptık. Galatasaray'ın geleceğinin sıkıntıya düşmemesi için neler yapabiliriz diye konuştuk" dedi.

Değerlendirme ve çalışma yaptıklarını belirten Albayrak "Her şey Galatasaray için. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Güzel bir yol haritası çizmek istiyoruz, tüm Galatasaraylıların da beklediği bu." diye konuştu.
 
Ünal Aysal'ın kesin bir dille "yokum" dediğini söyleyen Albayrak, bu karardan geri döndürmeye çalışıp çalışmayacakları hakkındaki bir soruya ise "Birşey diyemem ama içeride çok şey konuştuk. Bakalım; bu akşam çok şey netleşir" diye yanıt vermekle yetindi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)