BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'da derbi dopingi! Yönetim 7 milyonu hesaplara yatırdı----

Galatasaray'da derbi dopingi! Yönetim 7 milyonu hesaplara yatırdı

Galatasaray'da derbi dopingi! Yönetim 7 milyonu hesaplara yatırdı
22 Şubat 2020 - 13:00 www.finansgundem.com

Sarı-Kırmızılı yönetim, derbi öncesi Florya’da beklenen motivasyon hamlesini yaptı. Galatasaraylı oyuncuların Ocak ayından kalan 7 milyon Lira tutarındaki transfer alacakları hesaplarına yatırıldı


Galatasaray Yönetimi, Kadıköy’deki zorlu Fenerbahçe derbisi öncesi, Florya’da yüzleri güldürmeyi başardı. Başkan Mustafa Cengiz’in talimatıyla, Sarı- Kırmızılı futbolcuların geçtiğimiz Ocak ayından kalan transfer taksitleri hesaplara yatırıldı.

Yönetimin, 7 milyon TL civarında bir ödeme yaptığı belirtiliyor. Takımın motivasyonunu yükseltmek amacıyla gerçekleşen bu hamle, futbolcuların keyfini yerine getirdi.

Cengiz ve ekibinin ayrıca, yarın öğle saatlerinde, takımın kamp yapacağı Zorlu Center’daki Raffles Otel’de, oyuncuları ve teknik ekibi ziyaret ederek, onlara destek vereceği, maç için başarı dileklerini ileteceği öğrenildi. (Fanatik)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)