BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'da başkanlık için yeni isim----

Galatasaray'da başkanlık için yeni isim

Galatasaray'da başkanlık için yeni isim
26 Eylül 2014 - 06:45 www.finansgundem.com

Sarı-kırmızılı kongre üyeleri, sürenin az olması nedeniyle adaylık fikrine soğuk bakan Adnan Öztürk’ün yarışa katılması için çalışma başlattı

Galatasaray Kulübü’nde 18-25 Ekim tarihlerinde yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’la ilgili hareketlilik her geçen gün artarak sürüyor.

Alp Yalman’ın başkan adaylığını açıklamasından bir gün sonra, mevcut Başkan Ünal Aysal’ın yeniden aday olmayacağını ilan etmesi, sarı-kırmızılı kulislere bomba gibi düşerken, şimdi yanıtı en çok merak edilen soru, ismi geçen diğer kişilerin nasıl pozisyon alacakları oldu. Bu konudaki sürpriz gelişme Adnan Öztürk cephesinde yaşandı.

Öztürk’e destek veren sarı-kırmızılı kongre üyeleri sürenin az olması nedeniyle adaylık fikrine şimdilik soğuk bakan eski sarı-kırmızılı yöneticinin yarışa girmesi için çalışma başlattı. Adnan Öztürk’ün yine camianın önemli isimlerinin de desteğini arkasına aldığı ifade edildi. Ancak bu konu ile ilgili kararını net olarak vermeyen Öztürk’ün, Pazartesi gününe kadar düşüneceği ve kesin kararını vereceği aktarıldı.

Alp Yalman’dan sonra Ünal Aysal’ın ilk yönetiminde başkan yardımcısı olarak görev yapan Adnan Öztürk’ün de seçime girmesi bekleniyor.

Ulusoy sesleri

Galatasaray kulislerinde Haluk Ulusoy’un da başkanlığa aday olacağı konuşulmaya başlandı. Ünal Aysal ve ekibinin eski Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy’a destek verdikleri öğrenildi. Ulusoy’la görüşmelerin başladığı belirlenirken, Aysal’ın, kulüpteki profesyonel kadronunun yoluna devam etmesini istediği, Ulusoy’dan da sadece bu konuda ricada bulunduğu vurgulandı.

2 bin 290 oy almıştı

Galatasaray camiasının önemli isimlerinden Adnan Öztürk, 1963 yılında Düzce’de doğdu. 1982’de Galatasaray Lisesi’nden, 1986’da İstanbul Teknik Üniversitesi Petrol Mühendisliği’nden mezun olan Öztürk, çelik devi Arcelor Mittal’da bağladığı kariyerine, Akdeniz-Ortadoğu ve Türkiye’nin Gelişmesinden Sorumlu Başkanı olarak devam ediyor. Evli ve bir kız babası olan Adnan Öztürk, 27 Mart 2010 tarihinde Adnan Polat’la başkanlık yarışına girerken, 2 bin 290 oy almıştı. Polat’ın 2 bin 944 oyla ikinci kez koltuğa oturduğu kongrede, Öztürk de çok ciddi bir oy toplayarak alkış toplamıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)