BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'da 'Arda' sesleri----

Galatasaray'da 'Arda' sesleri

Galatasaray'da 'Arda' sesleri
04 Temmuz 2013 - 06:42 www.finansgundem.com

Başkan Ünal Aysal, “Chelsea almazsa, harekete geçeriz” dediği Galatasaray’ın eski yıldızları Arda Turan için geri sayıma geçti

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Real Madrid’den eski kulübü Chelsea’ye dönen Jose Mourinho’nun transfer politikasına göre, Arda için girişimde bulunacak. Tam 1 aydır “Arda, Chelsea’ye gitmezse harekete geçeriz” diyen başkan Aysal, artık geri sayıma geçti.
Devre arasında Galatasaray eski kaptanı Arda Turan için harekete geçen ancak yıldız futbolcunun İngiltere Premier Ligi hayali nedeniyle somut bir adım atmayan başkan suskunluğunu her an bozabilir.
Arda da sıcak bakıyor
Öyle ki dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, hâlâ Arda’nın Chelsea’ye transferi için girişimde bulunmadı. Galatasaray da, İngilizlerden ses çıkmaması üzerine harekete geçme kararı aldı.
Başkan Ünal Aysal’ın, Arda transferine olumlu bakmasının en büyük sebeplerinden birinin ise milli yıldızın yüksek bonservisli Farfan ve Nani’den farksız olması... Manchester United’ın Nani için 10, Schalke’nin Farfan için 12 milyon Euro talep etmesi de, ibrenin Arda Turan’a dönmesine yol açtı. Arda’nın da Florya’ya dönmeye sıcak baktığını yakın çevresine belirttiği biliniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)