BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'da 5 isim kadro dışı!----

Galatasaray'da 5 isim kadro dışı!

Galatasaray'da 5 isim kadro dışı!
20 Temmuz 2015 - 16:19 www.finansgundem.com

Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da yapacağı ikinci etap kamp çalışmasının kadrosu belli oldu

Kamp için bugün özel uçakla Avusturya'ya gidecek olan olan sarı-kırmızılı ekip, 31 Temmuz'a kadar çalışmalarını Velden bölgesinde yapacak.

Sarı-kırmızılı takımın kamp kadrosunda 28 futbolcu bulunuyor. İstanbul'dan hareket edecek kafilede Eray İşcan, Alperen Uysal, İsmail Çipe, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal, Semih Kaya, Hakan Balta, Alex Telles, Aurelien Chedjou, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Olcan Adın, Emre Çolak, Bilal Kısa, Yekta Kurtuluş, Yasin Öztekin, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Sercan Yıldırım yer alırken, Koray Günter, Lionel Carole, Blerim Dzemaili, Sinan Gümüş, Jem Paul Karacan, Felipe Melo, Wesley Sneijder ve Lukas Podolski ise Avusturya'da takıma dahil olacak.

Kaleci Fernando Muslera ise 22 Temmuz'da Avusturya'ya geçerek, çalışmalara katılacak. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Dany Nounkeu, Furkan Özçal, Emre Can Coşkun, Umut Gündoğan ile Berk İsmail Ünsal'ı kamp kadrosuna dahil etmedi.

Galatasaray, Avusturya'daki ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında 22 Temmuz Çarşamba günü İspanya'nın Celta Vigo, 25 Temmuz Cumartesi günü İtalya'nın Udinese ve 28 Temmuz Salı günü ise Fransa'nın Nice takımı ile olmak üzere üç hazırlık maçı yapacak.

Türkiye'ye 31 Temmuz Cuma günü dönecek sarı-kırmızılı takım, İtalya ekiplerinden Inter ile ile 2 Ağustos Pazar günü Türk Telekom Arena'da dostluk maçında karşı karşıya gelecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)