BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGalatasaray'a Telles transferinde pürüz!----

Galatasaray'a Telles transferinde pürüz!

Galatasaray'a Telles transferinde pürüz!
09 Ocak 2014 - 09:53 www.finansgundem.com

G.Saray’ın “bitti” gözüyle baktığı Alex Telles transferi, Brezilyalıların peşin para inadı yüzünden zora girdi.

SOL kanattaki sıkıntıyı gidermek üzere Alex Telles ile 1 ay önce el sıkışan Galatasaray, Gremio Kulübü’nün transfer parasını peşin istemesi yüzünden noktayı koyamıyor. “5 Ocak’ta İstanbul’da olacağım” açıklamasına karşın gelişi sürekli rötar yapan Alex Telles’in transferinde Gremio, G.Saray ile anlaştığı 6 milyon Euro’luk bonservis bedelini tek seferde istediğini bildirdi. Buna karşılık sarı kırmızılılar, 6 milyon Euro’yu önce 1 yıl, son olarak da 6 ayda ödeyeceğini taahhüt etti. Ancak iki teklifi de kabul etmeyen Gremio’nun inadı kırılamazsa Galatasaray bu transferi rafa kaldıracak. Konuyla ilgili son sözü, gelişmeler netleştikten sonra başkan Ünal Aysal söyleyecek.

'TRANSFER DONDURULDU'

Brezilya basınına konuşan Gremio Kulübü Sportif Direktörü Rui Costa ise transferin şimdilik dondurulduğunu açıkladı. Costa, sarı-kırmızılı kulübün bonservis bedeli için teminat mektubunu henüz göndermediğini ve bu nedenle transferin askıya alındığını söyledi. Ancak transferin iptali gibi bir durumun söz konusu olmadığını vurgulayan Rui Costa, "Beklediğimiz teminat geldiği takdirde Alex Galatasaray ile sözleşme imzalayabilir" dedi.

Genç oyuncu için birçok kulüpten teklifler aldıklarını belirten Rui Costa, "Gremio'nun çıkarlarını düşünmek zorundayız. Umarım kısa sürede sorun çözülür aksi durumda bu teklifleri değerlendirmemiz gerekebilir" diye konuştu.Rui Costa, Telles'e şu an için konuşma yasağı getirdiklerini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)