BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'a Sneijder şoku!----

Galatasaray'a Sneijder şoku!

Galatasaray'a Sneijder şoku!
26 Nisan 2013 - 12:09 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın Hollandalı yıdızının sakatlığında şok gelişme. Gaziantep maçında oynayabilecek mi?

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızının sakatlığı sürüyor. Geçtiğimiz hafta sakatlığı yüzünden Sanica Boru Elazığspor maçında forma giyemeyen Wesley Sneijder'ın pazar günü oynanacak olan Gaziantepspor maçında da forma giymesi zora girdi.
Sanica Boru Elazığspor maçında sakatlığı nedeniyle riske edilmeyen ve dün takımla beraber çalışan Sneijder'ın sakatlığı tekrarlayınca, yıldız futbolcu antrenmana katılmadı.
Kasıklarında ağrı bulunan Hollandalı futbolcunun ön adelesinde ağrı hissettiğini bildirince takımdan ayrı çalışıp tedavisi sürdürüldü. Sneijder'ın oynayıp oynamayacağı cumartesi günü yapılacak kontrolden sonra kesinlik kazanacak ve Gaziantep'e götürülüp, götürülmemesine karar verilecek. Ancak Sneijder'ın oynama şansının hayli az olduğu ve teknik direktör Fatih Terim'in, oyuncusunu riske etmemeyi düşündüğü öğrenildi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yasin26 Nisan 2013 12:46

    kafirler gurubu ancak baskalarının azğından uydurarak sozler yazarlar sızde onlardansınız pazar gunu garantılenecek kafırlıgınız