BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'a Arap sermayesi mi geliyor----

Galatasaray'a Arap sermayesi mi geliyor

Galatasaray'a Arap sermayesi mi geliyor
13 Nisan 2013 - 22:18 www.finansgundem.com

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Refik Arkan Real Madrid ile özel maç ve yeni sponsorluk iddialarına açıklık getirdi

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Refik Arkan, sarı-kırmızılıların gündemindeki konularla ilgili konuştu.
Fotospor'da yer alan habere göre; Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde elendikleri Real Madrid'in yeni sezon açılışı için tekrar İstanbul'a gelerek Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile özel bir maç yapacağı iddialarını değerlendiren başarılı idareci; "Bu konuda henüz bana gelen bir şey yok." ifadelerini kullanırken; iki takım arasında kurulan dostane ilişkilerin böyle bir karşılaşmaya zemin hazırlayabileceğini belirtti.
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde elendiği Real Madrid ile oynadığı ilk maçı 3-0 kaybetmiş, rövanş karşılaşmasından ise 3-2'lik üstünlükle ayrılmıştı. Hem Madrid'deki hem de İstanbul'daki karşılaşma öncesinde iki ekibin yönetimleri yemekte buluşmuş ve dostluk mesajları verilmişti.
FORMA SPONSORLUĞU İDDİASI
Real Madrid ile yapılacağı iddia edilen hazırlık karşılaşmasının yanı sıra son günlerde sıklıkla gündeme gelen forma sponsorluğu konusunda da konuşan Refik Arkan, sponsorluk konusunda henüz netleşen bir durum olmadığını belirtti.
"Bu konuda henüz netleşen bir şey yok. Beklemek gerekiyor." ifadeleriyle durumu özetleyen başarılı idareci, sponsorluk teklifi yapan markalarla ilgili sorularımızı ise yanıtsız bıraktı.
Galatasaray'ın forma sponsorluğu için Rusya, Uzakdoğu ve Katar'dan 5 yıllık 50 milyon euro değerinde teklifler aldığı iddia edilmişti. Arsenal, Manchester City ve Paris Saint Germain gibi önemli ekiplerin sponsorluğunu yapan Dubai merkezli havayolu şirketi Fly Emirates'in sarı-kırmızılılara en ciddi teklifi sunduğu iddia edilmişti.
Öte yandan Fly Emirates'in Real Madrid'in de sponsoru olması, iki takım arasındaki sezon açılışı maçı haberleri ile birleşince akıllara 'Galatasaray'dan yeni bir ekonomik işbirliği hamlesi mi?' sorusunu getirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)