BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray:4 Torku Konyaspor:1----

Galatasaray:4 Torku Konyaspor:1

Galatasaray:4 Torku Konyaspor:1
12 Şubat 2015 - 21:05 www.finansgundem.com

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Galatasaray sahasında Torku Konyaspor'u 4-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Galatasaray ile Torku Konyaspor karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadelede Galatasaray, Konyaspor'u 4-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Galatasaray'a galibiyeti ve turu getiren golleri 10. dakikada Burak Yılmaz, 16. ve 34. dakikalarda Wesley Sneijder, 45. dakikada Olcan Adın kaydederken, Konyaspor'un tek golü ise 20. dakikada Ciprian Marica'dan geldi.

MAÇTAN NOTLAR
Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Torku Konyaspor ile yaptığı maçta, sakatlığı düzelen Burak Yılmaz ilk 11'de sahaya çıktı. Devre arası hazırlık kampında yaşadığı sakatlığın ardından, ligin 17. haftasındaki Çaykur Rizespor maçının 77. dakikasında oyuna dahil olan, ağrılarının tekrar etmesi üzerine 3 dakika sonra çıkmak zorunda kalan Burak, formasından uzak kaldığı 4 maçın ardından yeniden sahalara dönmüş oldu. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından ilk 11'de sahaya sürülen Burak, kısa süre sahada kaldığı Çaykur Rizespor müsabakasından sonra ligde Bursaspor ile Eskişehirspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Eskişehirspor ve FBM Makina Balçova Yaşamspor karşılaşmalarında oynayamamıştı.

Kadroda değişiklikler
Sarı-kırmızılı ekibin çalıştırıcısı Hamzaoğlu, Torku Konyaspor karşısında yaptığı bazı kadro değişikleriyle de dikkati çekti. Önemli oyuncularından birçoğunu ilk 11'de sahaya süren Hamzaoğlu, as kadrosundan bazı oyuncularını yedek soyundurup bazılarını ise kadroya almadı. Galatasaray takımı, Torku Konyaspor karşısına, Sinan Bolat, Tarık Çamdal, Koray Günter, Chedjou, Olcan Adın, Selçuk İnan, Melo, Bruma, Yasin Öztekin, Sneijder ve Burak Yılmaz 11'i ile çıktı. Muslera, Umut Bulut, Telles ve Yekta'nın kadroya alınmadığı sarı-kırmızılı ekipte, Hakan Balta ile Emre Çolak yedekler arasında kendilerine yer buldu. Öte yandan, sakatlıkları süren Sabri Sarıoğlu ve Semih Kaya da maç kadrosuna dahil edilmedi.

Tribünler boş kaldı
Hafta içinde ve yağışlı bir havada yapılan Galatasaray-Torku Konyaspor mücadelesine futbolseverlerin ilgisi düşük oldu. Tribünlerin önemli ölçüde boş kaldığı Türk Telekom Arena'da, konuk taraftar bölümünde de az sayıda izleyici yer aldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)