BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray:0 Diyarbakır BŞB:2----

Galatasaray:0 Diyarbakır BŞB:2

Galatasaray:0 Diyarbakır BŞB:2
22 Ocak 2015 - 23:19 www.finansgundem.com

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası dördüncü maçında Diyarbakır BŞB'yi konuk etti

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 4. maçında Spor Toto 2. Lig ekibi Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Galatasaray, mücadeleden 2-0 mağlup ayrıldı.

Türk Telekom Arena’da oynanan karşılaşmada Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Ercan ve 90+3. dakikada Yusuf attı. Galatasaray bu mağlubiyetle 9 puanda kalırken, ilk galibiyetini alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor puanını 4’e çıkardı.

MAÇTAN NOTLAR
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 4. hafta erteleme maçında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u konuk ederken, sarı-kırmızılı takımın kadrosundaki eksikler dikkati çekti.

Galatasaray'da, devre arası hazırlık kampında sakatlık yaşayan oyuncular Burak Yılmaz, Semih Kaya ve Koray Günter ile Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun Milli Takımı forması giyen Aurelien Chedjou, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyemedi.

Sarı-kırmızılılar, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçına Sinan Bolat, Sabri Sarıoğlu, Melo, Hakan Balta, Telles, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Bruma, Olcan Adın, Sneijder ve Pandev 11'i ile çıktı.

Savunmada değişiklik
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Semih Kaya, Koray Günter ve Chedjou'nun yokluğunda, savunmanın göbeğinde değişikliklere gitmek zorunda kaldı. Sarı-kırmızılı teknik adam, savunmanın orta ikilisinde Melo ile Hakan Balta'ya yer verdi. Hamzaoğlu, kadrosunun değişmez isimlerinden Emre Çolak'ı da yedek soyundururken, onun yerine Yekta Kurtuluş'u oynattı. Galatasaray'da, Gökhan Zan, Hamit Altıntop, Blerim Dzemaili ve Umut Bulut ise maç kadrosuna alınmadı.

Tribünler boş kaldı
Sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarının Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı maça ilgi göstermedi. Türk Telekom Arena tribünleri önemli ölçüde boş kalırken, az sayıda futbolsever müsabakayı takip etti. Öte yandan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporlu yaklaşık 300 taraftar da kendilerine ayrılan bölümden takımlarına destek verdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)